7.03.2011

MTV VMAJ gledano u 30 miliona domova!

MTV Japan emitovao je nastupe mnogih zvezda u subotu, 25. juna, na MTV Video Music Aid Japan (VMAJ), muzičko-televizijski događaj uživo, organizovan da se pomogne japanskom Crvenom krstu prikupljanjem donacija.

Nastupali su: Lady Gaga, Tokio Hotel, Namie Amuro, Girls’ Generation, SHINee, Exile, Kana Nishino, One Night Only i Monkey Majik, svi su nastupali uživo u Makuhari Messe u Chiba Prefecture. S voditeljima (japanskim pop-zvezdama i predstavnicima japanskog Crvenog krsta AKB48), emitovanje VMAJ je vrhunac MTV Japan’s Music of Hope kampanje, višeplatformni odgovor kanala na cunami i zemljotres, koji su se dogodili u martu. VMAJ je uživo emitovan u više od 30.000.000 domaćinstava preko MTV Japan, MTV Korea, MTV SEA i MTV China kanala 25. juna. Emitovan je u svakom japanskom domu s televizorom preko kablovske televizije, satelita i nacionalnih i regionalnih kanala.

Specijalna jednočasovna verzija VMAJ će se prikazati u preko pola milijarde domova preko MTV kanala rasprostranjenih širom sveta kao posebno izdanje MTVjevog nedeljnog serijala prenosa muzike uživo, MTV World Stage u petak, 29. jula.


Louise Duffy © RapidTVNews
Izvor: Rapidtvnews.com
Prevod: *.:: Twilight Rose ::.* @ Tokio Hotel Serbia

No comments:

Post a Comment