3.08.2012

Bravo #11 (Nemacka) - njihov novi život

Photobucket

TOKIO HOTEL - njihov novi život

 Novosti od Billa i Toma: pripremaju comeback u Kaliforniji! 

 Jedan blizanac nosi kožne pantalone, kačket i naočare, drugi nosi preveliku garderobu i pletenice. Da li to dva člana nekog američkog metal benda šetaju ulicama Los Anđelesa, Kalifornije? Ne, ovo su Bill i Tom Kaulitz (obojica 22) iz Tokio Hotel-a! Oko ovog mega poznatog benda se situacija u poslednje vreme malo stišala. Njihov poslednji album, Humanoid, objavljen je oktobra 2009. godine. Ali čekanje će se uskoro završiti! Blizanci su se preselili u Kaliforniju da bi radili na novom materijalu i, kako Bravo saznaje, osam novih pesama je vec snimljeno.
Gustav i Georg će se uskoro pridružiti blizancima u Americi. Obojica trenutno žive u Magdeburgu ali se redovno čuju sa kolegama iz benda putem Skype-a. A u međuvremenu, Bill je inspirisan kalifornijskom rok scenom po pitanju stila. Već mašta o nastupima na mnogobrojnim američkim festivalima. "Prisustvovao sam Coachelli prošle godine - proveo sam se najbolje u životu." kaže roker.
Bill će ubrzo pokazati i znake "muzičkog" života jer je snimio pesmu sa američkim elektro-bendom Far East Movement, pod nazivom "If I die Tomorrow", koja će se na tržištu pojaviti u maju ove godine. "Billov glas je jedinstven, zaista smo ga želeli jako na ovoj pesmi." otkrivaju 3 člana benda Far East Movement. Bravo će vas obaveštavati o svakoj novini u vezi sa bendom Tokio Hotel...

 Fotografije:
- Tom luta ulicama LA-a u svom Audiju R8 GT (193.000 E)
- Bill bez kačketa: ima plavu kosu i rock stil - Bill i Tom šetaju gradom, odlično obučeni
- Primečuje se Billova tetovirana šaka, dok razgovara sa nekim preko telefona
- Billove kolege na novoj pesmi: hit "Like a G6" benda Far East Movement je bila jako popularna u LA-u

prevod na eng: Icey
prevod na srb: Goga " THSerbia.com

No comments:

Post a Comment