8.05.2012

Promiflesh.de: "Uvaćeni! Bill i Tom Kaulitz su se ponovo pojavili."

Pošto su se braća Bill i Tom Kaulitz (obojica 22) u septembru 2010. godine iz rodne Nemačke preselili u SAD, Tokio Hotel mmuzičari su se za trenutak povukli, nešto veoma retko. Samo povremeno paparazzi fotografi pružaju informacije o tome šta ove zvezde rade u svojoj novoj državi. I tako su ih fotografi uhvatili ovog vikenda na U.S. Grand Prix MotoGP na stazi Laguna Seca - Trke svetskog prvenstva u Kaliforniji.

A nije posebno iznenađujuće da je Bill došao na ovaj sportski događaj sa novim izgledom. Poslednji put kada smo ga videli - u aprilu ove godine, da budemo precizni - kao gosta u "Germany's Next Top Model" emisiji, gde je učio mlade lepe devojke scenskom ronjenju (stage diving?). Tada je imao plavu kosu i kratku bradu. U među vremenu, kosa mu je izrasla i plava boja je izbledela. Njegov brat, međutim, ostaje pri tradicionalnom stilu: dredovi ili pletenice vezane u rep.

Kaulitz braća se pojavljuju na novim fotografijama, ali ne baš kao da su zadovoljni pažnjom koju su dobili. Očigledno, njih dvojica više vole da uživaju u malom odmoru, imaju mnoštvo mogućnosti, na kraju krajeva, daleko više nego u njihovom rodnom gradu Magdeburgu.

Izvor: Promiflesh.de
Prevod na engleski: TH Rocks my world
Prevod na srpski: AndjelaUndTom

No comments:

Post a Comment