3.28.2013

Tri godine od koncerta Tokio Hotel-a u Beogradu


Danas je tacno tri godine od koncerta Tokio Hotel-a u Beogradu! Neverovatno kako vreme brzo prolazi. Pa da se prisetimo nekih divnih momenata:





I na kraju da se zahvalimo Areni Beograd, MTV Srbiji i svim sponzorima koji su nam omogucili da momke gledamo uzivo u Beogradu! Hvala vam!

4 comments:

  1. Mnogo mi je zao sto nisam isla na njihov koncert,obozavam svu cetvoricu..svaki je sjajan na svoj nacin..mnogo su se promenili jedva mogu da ih poznam...jedva cekam kad ce se vratiti na binu.. :)

    ReplyDelete
  2. Meni je jako zao sto tada nisam bila na koncert,OBOZAVAM IH!!<3333 Volela bih da znam kada ce ponovo odrzati koncert u Beogradu.. :) Tada cu sigurno otici!!

    ReplyDelete
  3. Pre par meseci sam pocela da ih slusam i stvarno su dobri :) Kada je bio koncert nisam znala ko su oni ali cim bude bio sledeci koncert u BG prva kupujem karte ;)

    ReplyDelete
  4. Kada su odrzali koncert u BG imala sam 6 godina,a pre pet meseci je bilo sest godina od koncerta u BG,obozavam ih,jedva cekam da odrze jos koji koncert u Srbiji,ali ovog puta u Pancevu,odavno nisam bila ni na cijem koncertu,a volela bih da na sledecem koncertu na koji budem isla bude Tokio Hotel-ov koncert

    ReplyDelete