1.03.2013

Tom & Bill @ RTL Spendenmarathon 2012


Wolfram: Uzgred, takođe smo dobili nešto od vašeg novog žirija. Ovi momci nisu bez uspeha uopšte. Erm, ovde je Tokio Hotel.

Bill: Ćao, Wolfram.
Tom: Ćao.
Bill: Srećni smo da ove godine ponovo budemo deo RTL Telethon-a. Erm, radi se o deci. Pa naravno da smo srećni da pomognemo u tome i želimo da podržimo kampanju dobro i ispravno. Erm, ove godine smo došli na ideju da bismo jako želeli...
Tom: Ja sam došao... ja sam došao na ideju.
Bill: Tom je došao na ideju...da bismo jako voleli da poklonimo naš motocikl koji je posebno dizajniran za našu turneju, erm, koji nam je doneo mnogo, mnogo zabave, sa kojim smo obilazili širom Evrope. Do sada je bio naša dragocenost. Erm, takođe smo ga vema voleli, erm, ali naravno srećni smo da ga poklonimo da podrži [ovu stvar] i nadamo se da će neko zaista zavući ruke u džepove i izvući puno, puno novca. Erm, dragi gledaoci, zapamtite da sve ide deci. Zato vam želimo sve najbolje i erm, mnogo zabave sa našim motociklom.

Wolfram: Tom i Bill, hvala vam puno. Uzgred, motocikl je scenski rekvizit što znači da je deo dekoracije...


Update 1

Tom i Bill iz Tokio Hotela učestvuju u RTL Spendenmarathon 2012! Motocikl koji je specijalno napravljen za Humanoid turneju i dve VIP ulaznice za finale "Deutschland sucht den Superstar" naredne godine biće na aukciji sutra u 13:00h. Aukcija će se završiti u 14:00h, a najniža ponuda je 3.000 evra.

Izvor: RTL.de


Update 2

Motocikl sa Humanoid turneje i VIP ulaznice za "Deutschland sucht den Superstar" su dati na aukciji za 3.000 evra!

Izvor: RTL.de

Prevod na engleski: tokiohotelstreetteam.co.uk
Prevod na srpski: AndjelaUndTom

No comments:

Post a Comment