12.03.2010

Luna Teen (Argentina)



Iako nisu bili u Argentini, vi ste ih izglasali kao vaše favorite, i zato su oni pobedili na takmičenju Tvoji favoriti: Tokio Hotel je pretekao i Justina Biebera, i zato je naša novinarka Silvina otputovala u Santjago, Čile da bi ih intervjuisala 28. novembra i zato će novi broj časopisa Luna teen stići nekoliko dana kasnije na vaše kioske!!
Pored toga, daćemo vam sve novosti o Justinu, kao i ekskluzivne intervjue sa sledećim ličnostima: Victorio D’Alessandro, Nico Riera, Matthew Lewis (Neville iz sage Harry Potter), Garret Hedlund iz super serijala Tron. Nakon njih slede: Ben Barnes, Baute, Santiago Cruz, Mitchel Musso i urugvajski bend No te va gustar.
Pisaćemo i o energičnom letu, poslednjim tehnološkim novinama, imaćemo poklone za celu porodicu, ručno rađenu letnju torbu, testove, kviz/koliko znaš o bendu Jonas Brothers?,ideje za odmore i spektakularna talmičenja poput onog koje za nagradu nudi DVD filma Eclipse.
Nadamo se da će vam se naši O-G-R-O-M-N-I posteri svideti isto koliko i nama: Daniel, Emma i Rupert, Teen Angels, Hannah Montana zauvek, Taylor Swift, Jonas Brothers u Argentini, Agustín Almeyda, Airbag, Porta, Ben Barnes i RBD.

Od 3. decembra uveče na vašim kioscima!! Požurite i kupite!!!



izvor
prevod: Twilight Rose @ TokioHotelSerbia

No comments:

Post a Comment