12.24.2010

Tokio Hotel deli nagrade fanovima!

24.12.2010. - TOMOV BLOG

OKEJ, LJUDI...


Bill i ja ćemo se veoma uskoro okupiti oko novogodišnje jelke kako bismo videli svoje poklone. Baš me zanima šta je Bill smislio za mene ove godine! Obožavam brze automobile ;-)...ali, da bih održao svoju tradiciju, ja njemu nisam kupio ništa!
Hvala vam svima na fantastičnoj 2010. godini i pošto je Božić, daćemo vam šansu da osvojite neke gotivne nagrade! Moći ćete da osvojite:

1. Specijalno izdanje Kilian Kerner-ove kutije (verovatno se misli na kutiju sa odevnim predmetima) [recite nam koju kutiju želite i svoju veličinu]

2. Reebok Top-Down [recite nam koji broj obuće nosite]

3. Tokio Hotel Merchandise paket iznenađenja [recite nam svoju veličinu]

4. YourReebok Vaučer [to je vaučer za YourReebok platformu...tu budite malo kreativni!]

5. Tokio Hotel CD paket iznenađenja

Da biste imali priliku da ugrabite neku od ovih nagrada pošaljite imejl na XMAS@TokioHotel.de i možda ćete biti jedan od 5 srećnih dobitnika!
Molim vas da u svoj imejl ubacite svoje 1) ime, 2) adresu, 3) državu, 4) godine i 5) koju biste nagradu želeli da osvojite [molim vas da takođe napišete svoju veličinu...npr: za cipele "broj 42" ili za majicu "veličina L".]
- Ovo takmičenje završava se 31. decembra 2010. u 11:59 [po centralno evropskom vremenu] i svi dobitnici će imejlom biti obavešteni početkom januara 2010.



izvor
prevod na srpski: Katherine Pierce @ THSerbia.com

No comments:

Post a Comment