2.16.2010

Bravo (DE) #8 - Billov otkaceni izgled za turneju!

Novi broj nemackog izdanja casopisa Bravo, donosi nam novosti u vezi sa novom turnejom, koja pocinje za nepunih 6 dana! Uzbudjeni?! Pogledajte nacrte nove bine, kao i Billovih outfit-a, koji su bas...ukusni.

sken kredit: tokiohotel_info



prevod na engleski: bebe8888 @ thus
prevod na srpski: Goga @ THS

Billov otkaceni izgled za novu turneju!

Ekskluzivno, Bravo vam pokazuje kako ce izgledati frontman na bini!

Za nekoliko dana pocinje - Tokio Hotel na bini! 22. Februara pocinje nova turneja "Welcome to Humanoid City", u Luksemburgu. 26. Februara, Bill, Tom (20), Gustav (21) i Georg (22) ce svirati u Oberhausenu, a 28. u Hamburgu. A sta BRAVO vec zna je da ce Bill imati neverovatan vanzemaljski outfit - dizajniran od strane poznate marke DSquared2. Kao dodatak, bend sa sobom donosi i svoj novi elektro zvuk sa novog albuma Humanoid - to ce biti prvi put da cujete sintisajzer na jednom TH koncertu. Mega iznenadjenje - Tom nece samo svirati gitaru vec i klavir, sa svojim bratom Billom! Sve u svemu, ocekuju ih 32 koncerta u 19 zemalja.
Ludilo - 11 kamiona prevozi opremu i binu. Zaposleni (50 ljudi + 4 kuvara!) i Tokio Hotel ce putovati sa 6 buseva - 17.000 milja preko cele Evrope!

Prljava ljubavna laz

Uzbudjenje oko Billa! 21-jednogodisnji Dennis K. je rekao Bild reporterima: "Bill je ukrao moju devojku!" Njegova Pinky (21), vrtlarka na groblju iz Thüringena, navodno je sada sa Billom u ljubavnoj vezi. Molim?! Medjutim, iza ovoga se krija samo jedna mutna osveta - Dennis je samo bio ljut jer ga je Pinky ostavila pa je ispricao ovu laz medijima. Billovi fanovi mogu da odahnu!

5 comments:

  1. wow, kakaw outfit, totalno u skladu sa stage-om xD samo kako ce da se oseca u njemu, widecemo xD stage mi se stvarno mnogo svidja, jedva cekam da turneja pocne jer mi swe to oko stage-a i garderobe, i plus tom i bill sviraju klavir, deluje jako jako zanimljivo. samo jedna zamerka, a to je frizura. :( nadam se da ce bill ipak nositi mohawk!

    ReplyDelete
  2. Bina izgleda odlično. Jedva čekam da je vidim u Zagrebu! :)))

    ReplyDelete
  3. Bina izgleda OK na crtežu, ali ja bih više volela da vidim fotografiju. Tako bih imala malo verniju predstavu o onome što ću videti u Zagrebu.
    A onaj ko je crtao Billa u onim odelima... bolje da nije ni pokušavao da crta Billovu facu.

    ReplyDelete
  4. Još samo 5 dana, i videćemo. :)))
    Dean i Dan su crtali, potpisali su se. :) Nije toliko loše. Samo se meni odelo baš i ne sviđa. :/

    ReplyDelete
  5. crtali su dean i dan?? o.O zasto oni ...

    ReplyDelete