2.07.2010

Tokio Hotel se nada poseti azijskom kontinentu

Tokio Hotel momci se nadaju da će jednog dana posetiti Aziju




Ovo sto gledate iznad ove recenice je zvanicni banner kineskog fanclub-a. Zar nije super?

MTV Azija je prilicno zaokupljen nasim omiljenim bendom u poslednje vreme. Mislite li da ima sanse da TH napravi jednu posetu najvecem kontinentu?





prevod na srpski: .::*:: Angel Star ::*::. @ THS



U skorije vreme, MTV Tajvan je promovisao Tokio Hotel na njihovom zvaničnom websiteu, a 2010. godine, 21. januara, video klip "Automatic" (sa tradicionalnim tajvansko-kineskim pisanim prevodom) i puštali ga na MTV Tajvan kanalu po prvi put. MTV Tajvan je puštao "Automatic" i ranije, ali bez prevoda. Zato je ovako napravljen video od strane zvanične izdavačke kuće Universal Music u Tajvanu stvarno velika novost za sve fanove Tokio Hotela iz Tajvana.

P.S. Tradicionalni kineski i pojednostavljeni kineski nisu isti.
Tajvan, Hong Kong i Makao pišu na tradicionalnom kineskom, a Kina na pojednostavljenom kineskom.




Kotiranje jakih zapadnih rock 'n' roll bendova će se promeniti. Tokio Hotel, koji dolaze iz Nemačke, imaju u proseku 20 godina i 3 albuma koja su broj 1, prodali su preko 6.000.000 ploča i osvojili preko 40 nagrada, uključujući nagradu za Najbolji bend na EMA's 2009. godine. Mediji ih zovu "najuspešnijim nemačkim bendom u zadnjih 20 godina". Čak je i Twilight zvezda Robert Pattinson otvoreno priznao da voli Tokio Hotel! Pevač Bill Kaulitz svojim zgodnim, rock izgledom izluđuje devojke širom sveta, da su čak i kreatori iz Kanade, koji su osnovali brend Dsquared naseli na njegov šarm i zamolili ga da za njihove kreacije prošeta VIP pistom na milanskoj nedelji mode. Ovo toliko preti još jednom teen-idol bendu Jonas Brothers, neke novine su čak nazvale Tokio Hotel "Evropskim Jonas Brothersima". Na ovo je Bill rekao: "Oni su OK, ali su više pop, a mi smo rock bend, znatno je drugačije."

Tokio Hotel čine Kaulitz blizanci kao pevač i gitarista, basista Georg Listing i bubnjar Gustav Schäfer. Najviše pažnje usmereno je prema blizancima koji furaju zapanjujuće stajlinge. Bill i Tom nisu samo na naslovnici nemačkog GQ magazina, već su takođe i pozvani od strane kreatora Dsquared, koji su takođe blizanci, na ovogodišnju milansku nedelju mode. Sa preteranim frizurama i crnom senkom oko očiju kao zaštitnim znacima, Bill je čak i otvorio Dsquared reviju manekenišući po prvi put u životu. Kožna odeća sa crnim perjem na njegovom vitkom telu - Bill Kaulitz je osvojio pažnju gledalaca širom sveta.

Pošto je pažnja fokusirana na blizance, nije ni čudno što ih porede sa Jonas Brothersima od promocije albuma Humanoid u Sjedinjenim Državama. Neki ljudi su čak opisali Tokio Hotel kao "Evropske Jonas Brotherse koji dolaze u Ameriku". Kad su ga pitali za mišljenje o tom poređenju, pevač Bill odgovorio je s osmehom: "Upoznali smo ih na jednoj dodeli nagrada i zadivili su nas kao veoma uljudni momci. Ali nas ne možete porediti, oni sviraju pop, a mi rock, mnogo smo drugačiji!"

Prodaja CDova na Tajvanu je uglavnom bazirana na britanskim i američkim izvođačima, a u zadnjih par godina, čudo je da je nemački bend Tokio Hotel osvojio fanove u Tajvanu bez ikakve kampanje. Neki fanovi su napravili blogove o njima, a broj posetilaca tih blogova je prešao 370,000. Fanovi su zajedno osnovali peticiju da bi u njihovu državu uvozili Humanoid album, i uspeli su. Najnoviji album na engleskom Humanoid ima i DVD, koji uključuje ekskluzivne slike Tokio Hotela sa 3D vizuelnim efektom i 3 karaoke pesme. Tokio Hotel je zahvalio fanovima Tajvana na podršci u intervjuu preko telefona sa tajvanskom izdavačkom kućom. Izjavili su i da žele da posete i Aziju, i da vide azijske fanove i svojim očima.

4 comments:

  1. banner mi se mnogo svidja!
    gugi is so fat , xixi :D
    i super je sto su i tamo jako popularni, nadam se da ce uskoro otici i tamo, i azijski fanovi zasluzuju da ih wide. :)

    ReplyDelete
  2. I meni je banner mnogo luckast, Chinese Tokio Hotel. Ping Pao, Ching Chong! *dies laughing*
    O, da, zaslužuju da ih vide, isto kao i mi. Baš se pitam da li će ikada posetiti Tokio...

    ReplyDelete
  3. Ja sam sigurna da xoce! :))))To ce biti tako cool ^^

    ReplyDelete
  4. kako dobar banner. baš mi je drago što se njihova popularnost širi

    ReplyDelete