2.25.2010

Feb 24, Stern #9 (DE) - Bill Kaulitz nije sa ove planete

Photobucket
Photobucket

skenovi: sunwasinoureyes @ Twitter

Photobucket Photobucket Photobucket

clanak

prevod na engleski: Google translate
prevod na srpski: Goga @ THS


Photobucket

On je najveca teen zvezda u Nemackoj, ali oseca se kao da je zatocen u Kuci Velikog Brata. Zvezda grupe Tokio Hotel prica o svojim strahovima, i velikom uzoru: Angeli Merkel.

Photobucket Photobucket

Tokio Hotel zvezda se boji moguceg atentata na njega. U izdanju za cetvrtak, zvezda priznaje da je vec bio u situaciji da ocekuje atentat na samog sebe, kao i da su na crvenom tepihu njegovi telohranitelji zaustavljali ljude obucene kao fanove, koji su pokusali da ga ubiju. Nigde bez telohranitelja je njegova parola. "Napadi? Mislim da je sve moguce da m ise dogodi.", kaze pevac. Normalan zivot za njega vise jednostavno nije moguc. "Nemacka je za nas kao jedna velika kuca Velikog Brata. Svi nas posmatraju." Mada, rodjen u Magdeburgu, Bill ne zeli da napusti svoje trenutno prebivaliste, Hamburg. "Ceal porodica mi je ovde, ne bih mogao da okrenem ledja Nemackoj."



Rock zvezda, trenutno na turneji sa bendom po Evropi, je obozavana od strane miliona devojaka sirom sveta. Medjutim, on je i dalje singl. "Od svoje cetrnaeste godine, nisam bio zaljubljen.", priznaje. "Trazim devojku sa kojom bih imao duhovnu povezanost." Groupie sex mu se gadi. Kao i stalni tracevi da je homoseksualac. "Ljudi se sigurno polako na smrt dosadjuju."

Photobucket

Premijerka Nemacke ima podrsku od strane Kaulitz-a. "Da, jako volim Angelu." Iako je u poslednje vreme ona prilicno kritikovana, on i dalje veruje u nju.


1 comment:

  1. lol .. naravno da mu je tesko da nadje devojku koja ga zasluzuje.
    a slike su preterane.. nije mi jasno kako neko moze da bude tooliko lep! i sexy tkdj ^^

    ReplyDelete