3.15.2010

Alo.rs - Djubre s koncerta mora na reciklazu!

Image and video hosting by TinyPic
Na vama je da odlucite da li da poverujete clanku ili ne. Kako god, bas je zabavan. Ako je tacan, mislim da momci uopste nemaju velike zahteve, zar ne?

credit: dirty_dijana @ THS
izvor: Alo.rs

Grupa „Tokio Hotel“, nemačka tinejdž pop atrakcija, koja će 28. marta nastupiti u „Beogradskoj areni“, zatražila je da se sav otpad iz bekstejdža posle njihovog koncerta kasnije obavezno reciklira, bez obzira na to da li je u skladu sa srpskim zakonima!


Ekološki osvešteni momci su zahtevali i da im se obezbedi iskusan garderober koji će im pomoći u peglanju i brzom presvlačenju, kao i tamne peškire za brisanje znoja s našminkanih lica. Budući da se u Beogradu neće zadržavati, muzičari će doći specijalnim autobusom sa spavaćim delom, kuhinjom i kupatilom. Za bekstejdž su muzičari tražili dnevne novine (američke, engleske i nemačke) gazirane sokove, kao i razne vrste hleba, mlečni kuglof, kao i kroasane. Poželeli su da probaju što više lokalnih vrsta sira i slatkog peciva, od krofni do pita i bureka. Naravno, mlađane zvezde ne piju alkohol na nastupima, pa ga nije ni bilo na listi zahteva.


N. Gr.

No comments:

Post a Comment