3.18.2010

Tokio Hotel Nagradna igra


MTV i Universal Music te nagradjuju sa originalnim CD izdanjem Tokio Hotel - 'Humanoid'.

Od danas, pa narenih deset dana MTV i Universal Music vas svakodnevno nagradjuju sa poslednjim albumom grupe Tokio Hotel 'Humanoid'.


Pravila su jedostavna: Reci nam kako zamišljaš svoj susret sa svojom omiljenom grupom i popuni upitnik sa svojm podacima. Svakoga dana, MTV i Universal Music nagradjuju najkreativniji odgovor sa originalnim CD izdanjem TH - 'Humanoid'.

I da vas podsetimo, TOKIO HOTEL nastupa 28. marta 2010. u Beogradskoj Areni. Karte su već u prodaji i možete ih kupiti na novootvorenom prodajnom mestu u TC "Ušće", kao i na sledećim mestima: biletarnici Beogradske arene, SKC - knjižara "Delfi", Dom omladine, Eventim, pozorište "Boško Buha", Gigstix (Novi Sad, Kralja Aleksandra 12), i putem sajtova www.arenabeograd.com i www.tickets.rs


Svi obožavaoci benda iz regiona ulaznice mogu da kupe preko sajta Beogradske arene www.arenabeograd.com i na svim prodajnim mestima Eventima u regionu.


Ovo je još jedno od mnogobrojnih iznenađenja koje smo vam pripremili. Redovno posećujte mtv.rs i očekujte još iznenađenja!


Izvor: MTV.rs

No comments:

Post a Comment