8.22.2010

Bill vidjen u Los Andjelesu

Kao retkost, Bill Kaulitz iz Tokio Hotel-a je vidjen u Los Andjelesu u subotu uvece, kako obilazi naselje Tinsletown, u kojem je posetio i STK Steakhouse (poznati restoran).

Nemacka pop zvezda je izgledala kao i obicno - stylish, dok je obilazio popularni vecernji klub/restoran u pratnji telohranitelja i u pokusaju da zaobidje paparazzi koji se tamo vec uveliko nalazio u stanju kampovanja.

Sto se tice njihovih muzickih podviga, Tokio Hotel je nastupao nedavno u Maleziji, gde se popularni blizanci pricali i o mogucem novom albumu posle Humanoida, koji bi bio snimljen na dva jezika (kao i trenutno popularni album). Tom je tom prilikom izjavio: "Problem je u tome sto bi nam trebalo oko 2 godine da sve zavrsimo, jer sve radimo dva puta! Tako da recimo, snimimo 50 pesama, mi moramo da snimimo jos 50 na drugom jeziku!"

"Plus moram da pisem tekstove na dva jezika, sto je mnogo posla" izjavio je pevac Bill Kaulitz. "Nisam siguran da cemo sve moci da uradimo, ali malo cemo raditi tamo i malo ovamo, sigurni smo da zelimo da radimo pesme na engleskom, a posto ne radimo prevod jedan-na-jedan vise, gledamo na posao kao dve verzije jedne pesme, jer su ponekad znacenja potpuno razlicita."

Hollywood Gossip

Uzivajte u fotografijama Billa Kaulitza ispred STK-a.








izvor

No comments:

Post a Comment