8.12.2010

Grazia-magazin.de - Backstage video Tomovog photoshooting-a



Tom Kauiltz, gitarista benda Tokio Hotel, na malo drugacijoj vezbi – Pozira za kameru. Ovaj dvadesetogodisnjak je na novom posteru kuce ,,Reebok’’. On je odbio mnogo ponuda, jer zeli da proizvod koji reklamira odgovara njemu!
Tom: Nikada ne bih mogao da zamislim sebe da reklamiram nesto sto ne ide uz mene, ne znam, formalne cipele. To bi bio problem!

Autenticnost je njemu vazna, predmeti pokazuju njegovu povezanost sa muzikom, odeca, obuca I njegov stil. Zajedno sa fotografom, Tom pravi izbor slika koje ce biti predstavljene u kampanji.

Tom: ,,Veoma je vazno da predstavis sebe, ne bih mogao da reklamiram nesto sto nikada ne bih nosio. Posto radim ovo sam, mnogo je lakse, bilo bi mnogo teze kada bih morao da uskladjujem odecu sa onom trojicom.

Sledece u pripremi – Skakanje na sceni, bez scene I kolega iz benda.
Kratko uputstvo, a zatim: -Akcija!
Short instruction and then – "Action!"
Tom daje sve od sebe, ne samo zbog kampanje, vec I zbog fanova. Tom je odlucio da nagradi jednog fana, zaista ekskluzivnom nagradom. Zajedno, sa celim bendom, jedan srecni fan, imace priliku da dva dana prati Bend na turneji.

Tom: "Mislim da je cela stvar sa takmicenjem strava, pa…za nas, kao bend ovo je veoma dobra prilika da se jos vise povezemo za fanovima... Definitvno veoma dobra prilika…’’

Kampanja sport&lifestyle pocela je u julu.

Tom je dobar model, skoro kao gitarista benda!

prevod na srpski: Anja @ THSerbia

No comments:

Post a Comment