8.18.2010

BRAVO #34/2010 (DE): Katy Perry - Problemi sa Tokio Hotel-om

Sve je pocelo na VMA dodeli nagrada 2008. kada su momci iz Tokio Hotel-a ,,oteli'' ,,Best New Comer'' nagradu Katy ispred nosa.

,,Tokio Hotel su gay'' - ,,Katy je diva''
Tako se zvezde svadjaju.


Tokio Hotel fanovi, besni su na Katy Perry, ona je uvredila njihove miljenike pre nekoliko dana na Singfest festivalu u Singapuru. Dvadesetpetogodisnjakinja pomenula je ovaj bend u stihovima svoje pesme you are so gay "I can't believe I fell in love with Tokio Hotel. You're so gay and you don't even like boys." Ruzno, zar ne?
Pogotovo zato sto su TH momci bili u backstage-u iste scene, i cekali da nastupe, Katy je znala da ce je oni cuti. I to nije prvi put da Americka pevacica napada clanpve benda. Pogotovo se okomila na frontmena Billa, kome iznova i iznova posvecuje pesmu ,,You are so gay''. Ali, zasto je toliko ljuta na pevaca? TH fanovi smatraju da je Katy ljuta na TH momke jos od VMA dodele nagrada 2008. u Los Andjelesu, kada su se ,,borili'' za istu nagradu kao pop-zvezda. Tada je Katy izgubila od cetvorke iz Magdeburga, Izgleda da jos uvek ne moze da se pomiri sa porazom. Bill, sa druge strane, ne obraca paznju na provokacije: ,,To sto Katy radi, nije lepo, ali ona je cudna osoba, upoznali smo je nekoliko puta, i uvek se ponasala kao diva'' Kaze ovaj dvadesetogodisnjak - ,,Mnogo je takvih osoba u muzickoj industriji''.

prevod na engleski: Herzblut/THUS
prevod na srpski: Anja <3/THSerbia 

No comments:

Post a Comment