8.30.2010

Dorucak uz Tokio Hotel - svake subote na Cherrytree Radiju

Photobucket

Odlicne vesti stizu iz americke izdavacke kuce Tokio Hotel-a, Cherrytree Records.

Americka izdavacka kuca koja predstavlja Tokio Hotel, Cherrytree Records, je lansirala novu, lesenju semu programa na svom radiju, Cherrytree Radio.

Izmedju ostalih emisija, svake subote, od sledece nedelje zauvek, sa pocetkom od 8 casova (PDT time - oko 3 popodne nase vreme) ekskluzivno ce pustati pola sata samo Tokio Hotel, kao jutarnju muziku za razbudjivanje.

Da bi efekat slusanja bio najbolji, morate biti ulogovani. Kada ste ulogovani, imate mogucnost da ucestvujete u chat-u (jedini razlog - da bi fanovi TH-a dominirali jutrom, da bi se videlo da ih ima) ali nisam sigurna da li ove vesti vaze i za nas, Evropljane. Naknadno ce biti objavljeni detalji.

Oficijelna stranica Cherrytree-ja je http://www.cherrytreerecords.com/, dok je radio na http://www.cherrytreerecords.com/radio ili alternativni link: http://www.live365.com/web/index.live?tm=0459.

Glavni i odgovorni urednik izdavacke kuce, Martin Kierszenbaum, je rekao tokom chat-a da se u nekoliko navrata sastajao sa Billom nedavno. Ovo bi mogle da budu odlicne vesti za sve americke fanove.

No comments:

Post a Comment