9.18.2010

Teenage Magazine (Singapur) - Iza Tokio zidova

Teenage Magazine za oktobar 2010. godine - Singapur

Iza Tokio zidova




Singapurski fanovi su bili i više nego srećni kada je TOKIO HOTEL nastupao na našem sunčanom ostrvu već drugi put ove godine. Audrey Kua uspeva da natera momke da otkriju svoje najveće tajne!


Momci iz nemačkog benda Tokio Hotel možda na bini i u spotovima deluju pribrano i smireno, ali kakvi su oni kad ne nastupaju? Ponovo su nastupali u Singapuru, na SINGFESTu, pa je Teenage uspeo da ukrade malo njihovog vremena i proćaska s njima. Pričljivi jednojajčani blizanci, Bill i Tom Kaulitz, i njihove kolege iz benda, Georg Listing i Gustav Schafer su bili veoma srećni dok su pričali o svom drugom nastupu ovde (koji je bio mnogo eksplozivniji nego prošlog puta)!

"Publika je bila neverovatna, a i šou je bio dobar. Bilo je fantastično!" pevač benda, Bill, kaže. Njegov brat dodaje, "Bilo je drugačije nego na evropskoj turneji, koju smo radili dok je bilo ledeno hladno. Bilo je lako svirati po dva sata na hladnoći, ali ovde smo jedva mogli da sviramo po vrućini sat vremena!"

Nažalost, zbog prenatrpanog rasporeda, momci nisu mogli da gledaju nastupe pre i posle njihovog, kada su nastupale Wonder Girls i Katy Perry. "Uglavnom, kada nastupate s drugim izvođačima, imate svoj raspored, i oni imaju svoj. Dođete neposredno pred sam nastup, tako da nemate vremena da gledate ostale.," Bill objašnjava, na šta Tom luckasto dodaje, "A da li je i bilo boljih nastupa od našeg? Ne!"

Sada kada su momci izdali dva studijska albuma na engleskom, i ostvarili san o nastupu u Aziji, šta im je sledeće u planu? "Nemamo novi album u planu još uvek," kaže Bill. "Ali smo uvek u studiju, gde sakupljamo ideje i snimamo pesme, tako da već imamo novi materijal. Trenutno još uvek promovišemo svoj treći album Humanoid. Želimo da vidimo Tokio. Želimo da posetimo što više azijskih zemalja i održimo što više koncerata."


Tokio Hotel: Tajni dosijei
Rušimo zidove i teramo momke da nam otkriju svoje najveće tajne!


Tajna #1: Jeste li dali jedni drugima neke nadimke?

Tom: Imamo nekoliko nadimaka za Georga. Zovemo ga "Schpecky", što znači "debeljuca". Ponekad ga zovemo i "Pile Georg" jer mu je srednje ime Huhn, a to na nemačkom znači "kokoška".
Bill: To je jako ekskluzivno. Ja za to nisam ni znao!


Tajna #2: Ko su najsmešniji i najzreliji članovi benda?

Georg: Ja sam oba!
Tom: Da, Georg je i jedno i drugo. Nije previše pametan, ali sudeći po godinama, on je najstariji i najzreliji. Takođe je i najsmešniji. Nažalost, on nije smešan namerno. Samo je vrlo trapav.


Tajna #3: Ko je vaša poznata simpatija?

Tom: Zapravo, ja to ni nemam! (Bill pravi facu neverice)
Bill: Toliko mu se sviđa Jessica Alba! Njegova soba je puna njenih postera. Možete je videti svuda.
Tom: To nije tačno. To nije loženje na poznatu ličnost jer, ako mene pitate, ona će reći da je njena simpatija Tom Kaulitz iz Tokio Hotela.
Bill: Žena je udata i ima dete!
Tom: Da, ali je njena simpatija među poznatim ličnostima i dalje Tom Kaulitz. Mislim, ima ona muža i sve to, ali nije njoj to toliko bitno.
Bill: Znate, ja to nikad nisam imao. Postoji zaista puno lepih ženskih poznatih ličnosti, ali ni na jednu se nikad nisam ložio. Prvo mi je najbitnije da upoznam njenu ličnost.


Tajna #4: Ovo pitanje je za Billa i Toma. Jeste li se ikada probudili i pomislili da biste mogli da se obučete kao vaš brat?

Tom: Nikada. Izgledali smo potpuno isto celih šest godina naših života. Ali posle toga, razvili smo se u sasvim različitim pravcima. Nikada nismo pomišljali da promenimo stil.
Bill: Dobra stvar u vezi s tim je da možemo da pogledamo jedan drugog i vidimo kako bismo izgledali kada bismo zamenili odeću.
Tom: Da, samo mi treba da pogledam u Billa i vidim kako bih izgledao s kratkom kosom.
Bill: A ja mogu da pogledam u Toma i sa sigurnošću tvrdim da ne bih voleo da izgledam tako (trese se). Mislim, kada smo bili mali, ponekad bismo se menjali.
Tom: Obojica smo imali kratku kosu, i imali smo majice s ušivenim imenima da bi preko njih nastavnici mogli da nas razlikuju. Ponekad smo, kad bismo imali testove, menjali majice, da bi Bill, ko je iz nemačkog bolji od mene, radio kontrolne umesto mene.


Tajna #5: Šta radite kad ne nastupate?

Tom: Nemamo puno slobodnog vremena, ali kada ga imamo, volimo da spavamo što duže možemo. Da nemam budilnik, mogao bih da spavam 24 časa dnevno.
Georg: Možda čak do kraja života!
Tom: Spavanje, jedenje i gledanje dobrih DVDjeva. Kada bismo sve svoje DVDjeve stavili na jednu gomilu, bilo bi ih na hiljade! Mi smo sakupljači DVDjeva!


scans: fanofth @ Twitter
prepis: Tokio Hotel Singapore
prevod na srpski: Oceana @ THSerbia

2 comments:

  1. Kako su cakani! <3 Malo je podlo što uvek Georga zezaju, ali dobro, mora neko to da trpi!
    To samo dokazuje nezrelost onih koji ga zezaju. xD
    Tom + Jessica Alba = poricanje? Otkud sad pa to?

    ReplyDelete
  2. Acharуa Patanjаli will cоnstantly be
    remеmbeгed and аuguѕt as
    emρloyіng nеω counsеling ρrograms and is exρlorіng innovational аnd altеrnate treatmеntѕ, includіng tаntric maѕsаge.
    Ιt showѕ images of un hοгa dеbo еѕtaг
    еn mi Instіtuto. Think of that flοor fοr anothег post.
    Tο enhanсe thе exρerience suck іt uρ and pay foг the opеratіng room with Neѕt egg.
    even mentallу ωe bеѕides haѵe
    fatigue аnd weakness, but thе back fеelѕ better wіth rest.



    my webpage ... how about this sensual massage in London

    ReplyDelete