9.22.2010

Bild.de - Dovidjenja Nemacka, zdravo Amerika!

Photobucket

Bill i Tom Kaulitz iz nemackog najuspesnijeg internacionalnog rock benda Tokio Hotel napustaju Nemacku i sele se u Ameriku.

Kako Bild saznaje, poznati blizanci ce vec u jesen biti preseljeni u Los Andjeles. Zajedno sa svojim menadzerom i producentom, Davidom Jostom, koji zivi na Beverly Hills-u vec preko godinu dana, hoce da pisu nove pesme.

David Jost potvrdjuje Bildu: Da, Bill i Tom ce se preseliti u Los Andjeles za pocetak, ali ce zadrzati svoju kucu u Nemackoj. Selidba u LA je planirana za polovinu novembra.

Kolege iz benda, Georg i Gustav, zele da ostanu u Nemackoj, zato sto tamo imaju devojke. Prijatelj benda je rekao da pored planiranog rada u studiju u LA-ju, razlog je i konstantna pratnja stalkera kao i provala u njihovu kucu u Hamburgu.


Nece biti tiho za blizance u Los Andjeles-u. Kolekcija zvezda nije nigde veca nego u Holivudu, Bill i Tom su takodje bili uhvaceni od strane paparaca i u Los Andjelesu.

Prodali su vise od 8 miliona CD-ova az sad. S svojim novim DVD-jem i Live albumom, Humanoid City, stigli su na prvo mesto u preko 15 zemalja sirom sveta. U Nemackoj, Brazilu, Meksiku, Kolumbiji, Francuskoj i Svajcarskoj ove godine. U Italiji, Portugalu i Belgiji su zauzeli drugo mesto.



izvor
prevod na srpski: Bim @ THSerbia

No comments:

Post a Comment