9.09.2010

TokioHotel.com osvaja prvo mesto kao najposećeniji sajt u avgustu

Photobucket

Imamo dobre, loše i bolje vesti za Tokio Hotel internet stranice. Prema izveštaju iz Marketing Börse, međunarodni website za Tokio Hotel, tokiohotel.com je osvojio prvo mesto najposećenijih na SEOlytics-Visibility-rangu za mesec avgust.
Tokiohotel.com je na trećem mestu prema meldebox.de i mister-wong.de. Ta tri sajta su osvojila privilegiju da rangiraju sajtove jer su pokazali najveće poboljšanje nakon poboljšanja internet pretraživača. Tokiohotel.de, nemački domen tokiohotel.com, je skliznuo sa svog ranga, jer ima 302 posetilaca manje od tokiohotel.com. Ali MB tvrdi da tokiohotel.com treba da ostane na snazi jer je prebacivanje nemačke verzije sajta na taj domen trajno. Rangiranje sajtova je radio “SEOlytics GmbH u Hamburgu, što je SEO-kontrolišući softver, a SEOlytics alatka za poboljšavanja Website-ova radi boljeg rada internet pretraživača.”

To što tokiohotel.com napreduje tako dobro nije veliko iznenađenje fanovima koji ga posećuju radi komunikacije s drugim Tokio Hotel fanovima, pregleda novih slika članova benda, saznanja za #1 rangirani DVD/ CD kombo "Welcome to Humanoid City" ili da čitaju izveštaje Toma Kaulitza na njegovom blogu, koji se tiču dešavanja iza bine nemačkog najcenjenijeg kulturnog izvoza.



izvor
prevod na srpski: Oceana

No comments:

Post a Comment