9.19.2010

Decko izgleda kao devojka. Devojka izgleda kao decko. (Serbian translation)

Decko izgleda kao devojka. Devojka izgleda kao decko.


Danas ljudi stalno diskutuju kako Lady Gaga stavlja na probu zakone o identifikaciji polova. Ali mi nismo u potpunosti sigurni da ona to i radi. Zato sto se obukla kao muskarac za naslovnicu Japanskog Vogue-a? Ok, ali vecinu vremena ona je samo jedna previse intrigantna zena (koje, nemojte na shvatiti pogresno, mi volimo). Takodje, niko i nije stvarno poverovao u ono "Ona je musko!" sto su pokrenuli tabloidi prosle godine, zar ne?

Kako god, to nije nista novo. Transvestiti, menjanje polova, i prirodna androgenost, su vrlo dugo u svetu rock muzike. Neki umetnici su zaista preterivali ali nikad nisu pokrenuli sumnju o svom polu. Neki to rade i bez imalo truda. Evo nekih umetnika koji su nas zabavljali i zbunjivali tokom ovih godina.


Photobucket

Bill Kaulitz iz Tokio Hotel-a

Ne, ovo nije jedna od onih robotskih "zena pratnji" koje su konstruisali Japanci. To je Bill Kaulitz iz nemackog benda Tokio Hotel, najlepsi decko modernog rock-a. Ovde je vidjen sa svojim identicnim bratom blizancem, gitaristom Tomom Kaulitzem, ako ste se pitali kako bi izgledala muska verzija. (credit: Getty Images)





prevod na srpski: Goga @ THSerbia
izvor

No comments:

Post a Comment