2.09.2011

Buzzworthy - Tokio Hotel Update

Photobucket

Tokio Hotel Update: Nova Tokio Hotel TV epizoda, Bill snima s tajnim izvođačem


(Zasluga za sliku: Lai Seng Sin/AFP/Getty Images)




Prošlo je i previše vremena od poslednje novosti koje smo objavili o Tokio Hotelu, narode. Pa ćemo malo osvežiti situaciju ovom vešću!

Pre svega, šda se dešava kada jedan od najstrasnije voljenih bendova kojima su opsednuti fanovi provode vreme u državi u kojoj žive najopsednutiji fanovi? Pa, nova epizoda Tokio Hotel TVa odgovara na to pitanje, i pomaže nam da budemo u toku s bendom koji je upoznao svoje malo, um, uzbuđenije japanske fanove - u Tokiju, ni manje ni više.

Članovi benda su interreagovali s nekim vrištećim fanovima, išli u kupovinu, svađali oko tačnih procedura za potpisivanje autograma i činilo se da su se uopšteno dobro zabavljali.

U drugim Tokio vestima, našli smo izveštaj sa Twittera, od novogodišnje večeri, gde je bilo najavljeno da je Bill Kaulitz snimio pesmu s još jednim izvođačem, ali je takođe rečeno da je ime tog izvođača tajna. Hmmm.

Forumi i društvene mreže zuje od nagađanja ko bi to mogao biti, u rasponu između pevača i frontmena benda Korn, Jonathana Davisa, do, uzdah, Lady Gage. Imate li vi neku ideju? Ostavite je u delu za komentare!



prevod na srpski: Twilight Rose @ Tokio Hotel Serbia

No comments:

Post a Comment