4.18.2010

Mar TV - "Tako smo obukli Tokio Hotel"

Blizanci koji se nalaze iza mocne sile zvane DSquared su dali intervju za italijanski casopis Mar TV, u kojem su pricali o Billu i Tomu. Vrlo je lepo cuti iz druge ruke kakvi su blizanci zaista.



credit: AlixDisney @ THA



Dean i Dan Caten - DSquared - "Tako smo obukli Tokio Hotel"


Iza ekstravagantnih kostima nemackog benda, koji je upravo zavrsio svoju trijumfalnu turneju i po Italiji, stoje dva kanadska dizajnera. "Njih dvojica su se slozili odmah, bez primedbi, ma koliko ludo to zvucalo. Kostimi u fazonu Star Wars, ali takodje i borbe vitezova."

"Prva inspiracija je dosla od samog naziva turneje - Welcome to Humanoid City", kazu Dean i Dan, dizajneri iza imena DSquared, koji su saradjivali sa mnogobrojnim zvezdama (kao sto je Britney Spears), pa tako i sa Tokio Hotelom, dizajnirajuci im kostime za turneju, koje su nosili i na zavrsnom koncertu u Italiji, u Milanu. "To su sve kao vojnicka odela, nesto izmedju Star Wars i borbe vitezova. Zabavljali smo se, a Bill i Tom Kaulitz su se slozili sa svim sto smo im predlozili."

Kakve su ove dve rock zvezde?

"Obojica su jako mrsavi, nose velicine koje ni ne postoje u italijanskim velicinama za muskarce. Visoki su oko 1.83 m i nose velicine 40-42 za jakne i 38 za pantalone. Tom je jako odlucna osoba, reklo bi se da je on taj koji donosi odluke u ime svih, a Bill je slobodouman. Provodeci vreme sa njima, shvatate da oni zive u nekoj vrsti simbioze i sve rade na zajednicku odluku."

Tipicno twin ponasanje. Uz Billa i Toma, i Dean i Dan su blizanci.

Prvi susret izmedju ove cetvorice, u Januaru na jesen/zima 2010/11 Nedelji Mode u Milanu, je izgleda bio za pamcenje. Dean kaze: "Odmah smo se razumeli. Blizanci imaju neku vrstu konverzacije putem gestova, razgovaraju telima, ne samo recima. Rezultat? Posle nekog vremena istrazivanja, Dan, Bill, Tom i ja smo poceli da razgovaramo nasim "twin" jezikom. A niko drugi nas nije razumeo."

1 comment:

  1. Jeste, baš je lepo čuti od drugih ljudi koji su bili s njima kakav su utisak ostavili na njih.
    Drago mi je što su se tako dobro razumeli, kostimi koje je Bill nosio na turneji su odlični. <3

    ReplyDelete