4.23.2010

Stalkerke nemaju granica

Molim vas pogledajte ovaj video sa M&G-a u Parizu.

Sledi objasnjenje zasto Georg kaze "Crazy parents. They nearly died by following us."


Sve se desilo u Hamburgu. Devojka je pratila Georga, koji je vozio negde, a njeni roditelji su pritom vozili automobil. Kad ga je naterala da stane, pitala ga je da se fotka sa njom i njenom drugaricom. Posto je on to uradio i nastavio dalje svoj put, ona je i dalje nastavila da ga prati, tj. njeni pametni roditelji su vozili. Georg je potom izgubio zivce i jasno joj dao do znanja da ode. Devojka se potom vratila u njihov studio, gde je bio Bill. Sacekala je da izadje i potom je i njega pratila, opet sa roditeljima. Bill se razbesneo i poceo da vozi sve brze i brze kako bi im utekao i umalo se nije slupao. Devojka ga je i dalje pratila, sve dok se nije vratio kuci, i potom je otisao da seta pse sa Tomom. Devojka ih je pritom snimala sve vreme, sto su oni i primetili.

Ta ista devojka je svom drugu potom dala tu fotografiju sa Georgom i njenom drugaricom, svom drugu, koji je dobio M&G, da joj se potpisu. Kada je Georg prisao, prepoznao je fotografiju i rekao "They are crazy parents. They nearly died by following us."

Tog dana, Georg je mogao da pogine. Tog dana, Bill je mogao takodje da pogine. Tog dana su ta devojka, njena drugarica i njeni pametni roditelji, mogli da poginu. Molim vas, nemojte stalkovati bend. Ako ih stvarno volite.

3 comments:

  1. Stvarno,nekim ljudima treba pomoc..Ovde je moglo da dodje do ozbiljne nesrece zbog dve ludace...strano

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete