7.01.2010

Snimljen film inspirisan grupom Tokio Hotel

"Groupies don't stay for breakfast" - film navodno snimljen po ugledu na Tokio Hotel


Tokio Hotel je zaista fenomen: film "Groupies don't stay for breakfast" govori o jednom mladom i jako popularnom bendu, koji je zadobio paznju ogromnog broja mladih devojaka i njihovu opsesiju. Samo sto, u filmu nije bend Tokio Hotel, vec je bend u filmu dobio ime Berlin Mitte, dok pevac ima zaista bujnu, divlju kosu i tamne ocaravajuce oci, ali ni blizu ocaravajuce kao vrlo feminizirani Bill Kaulitz.

Naslov filma nam otkriva da je rec o ljubavnoj prici: Chriz (Kostya Ullmann) upoznaje mladu Lilu (Anna Fischer) i karakterise je kao samo jednu u nizu devojaka, medjutim uskoro primecuje da ga ona uopste ne primecuje niti je fan: razlog ovome je taj sto je ona zivela godinu dana u SAD-u a grupa Berlin Mitte jos nije popularna tamo. Ovo Chriza cini vrlo srecnim (jer ce ga ona mozda voleti zbog onoga sto on jeste, ne zbog benda), medjutim njihov menadzer Paul (Roman Knižka) i gomile obozavateljki, ovo ne mogu da podnesu.

Za Lilu, pitanje je koliko ce njen normalan zivot opstati. Za Chrisa - pitanje je karijere. Tinejdzerski hit ce biti u bioskopima 16. Septembra.

Trailer




izvor

No comments:

Post a Comment