7.15.2010

Update - TRL Italija, 16. Juli 2010.

U petak, 16. jula, prilikom posete Tokio Hotela Kataniji, "Humanoid City Live" DVD i CD (koji će se u ostatku sveta pustiti u podaju 20. jula) će se na kratko pustiti i ekskluzivno prodavati u La Feltrinelli/Ricordi Medijskim prodavnicama u Kataniji (adresa: Sant'Eupilio 38).

Srećni smo što možemo da potvrdimo da će ispred TRL bine biti prostor [nazvan "ring"] ekskluzivno namenjen fanovima koji će nositi DVD/CD "Humanoid City – Live".

Da dobijete dozvolu za ulazak u ovaj ograničen prostor, moraćete da imate:
> primerak "Humanoid City – Live" (DVD ili CD), koju ste kupili u Ricordi Media prodavnici tog jutra.
> traku za zglob (narukvicu) koju ćete dobiti pokazivanjem tog DVDja ili CDa na MTV štandu u Piazzale Asia, preko puta MTV kamiona, počev od 11 AM (ujutru). Narukvice će očigledno biti nabavljene u ograničenom broju, da bismo garantovali dobrodošlice članovima, kao i bezbedonosne mere zahtevane od strane MTV osoblja i policijske stanice.

Samo fanovi koji budu pokazali I svoj primerak DVDja ili CDa I narukvicu će biti primljeni u "ring", koji se nalazi ispred bine. BEZ IZUZETAKA. Setili smo se narukvica da fanovi ne bi provodili ceo dan na suncu: štaviše, oni koji imaju narukvicu mogu da pristupe "ringu" čak i neko vreme pred nastup.

SIGNING SESSION/AUTOGRAMI

Svi fanovi koji budu ušli u "ring" (dakle, oni koji imaju DVD ili CD I MTV narukvicu) će imati priliku da njihov DVD/CD potpišu Bill i Tom, direktno na TRL bini posle emitovanja emisije.

U slučaju da bude fanova koji ponesu DVD ili CD, a nisu uspeli da dobiju narukvicu za ulazak u "ring", razmotrićemo opciju da i oni dobiju autogram na svojim DVDjevima/CDovima nakon fanova koji su ušli u "ring".
MOLIMO DA UZMETE U OBZIR NAPOMENU da je šansa da ti fanovi dobiju autogram zasnovana na poštovanju i praćenju uputstava koje bude dalo osoblje obezbeđenja, službenici MTVja i policije koja će biti na licu mesta.

Međusobna saradnja fanova je OD KLJUČNE VAŽNOSTI. Zato vas molimo da koristite zdrav razum i pratite uputstva koje vam osoblje daje (da bi svako ko je dobio autogram na svom DVDju/CDu odu da bi ostali imali istu priliku, da oni koji nemaju kod sebe svoj primerak DVDja/CDa ne bi izazivali pometnju i sprečavali one koji ga imaju da dođu do mesta potpisivanja i tako dalje).

> FeltrinelliRicordi Media Stores in Catania

prevod na engleski: Seipth @ THus
prevod na srpski: Oceana @ THSerbia
izvor: http://tokiohotel-info.myblog.de/

Tema sa svim novostima u vezi sa MTV TRL se nalazi na Forumu.

No comments:

Post a Comment