7.17.2010

Veliko Durch den Monsun takmičenje!



Ove godine, 15. avgusta biće jubilarnih pet godina otkad je singl "Durch den Monsun", koji je Tokio Hotel lansirao mođu zvezde, objavljen u javnost. Od tog dana kada je 'monsun' razorio nemačke top liste, život četiri dečaka iz Magdeburga se promenio u celosti, i oni su pokrenuli revoluciju u muzici, prelazeći granice sveta.
Nagradu za nagradom, uvaženi kritičari klanjali su se muzii dečaka, od kojih nijedan u to vreme nije navršio ni osamnaestu godinu. I od tada je taj magičan dan u avgustu, kada je monsun prerastao u uragan, a oni i dalje uspevaju u svom poslu, uprkos mnogim ljudima koji su govorili da prognoziraju njihov neuspeh oko približno pet godina kasnije.

Prilikom proslave pet godina otkad je izašao najvažniji singl karijere benda, fan klub je odlučio da, uz neprocenjimu saradnju sa Monsunity, organizuje takmičenje za sve njegove članove. Ovo takmičenje je otvoreno, kako za Špance, tako i za ljude iz ostatka sveta, jer se isti datum izlaska singla slavi širom sveta.

Takmičenje se sastoji od potrage na našem forumu za nekoliko izmenjenih pesama. Učesnik će dobiti deo pesme koji će čuti i moraće da pogodi o kojoj je reč. Svake nedelje dodavaće se po 4 pesme, sve dok se ne stigne do totala od 21. Na forumum smo napravili post koji će sadržati sve izazove, i korisnici koji najbrže odgovore na njega dobiće tragove da otkriju pesme.

Kada učesnik dođe do totala od 21 pesme, mora da pošalje mail na sledeću adresu: webmaster@tokiohotel-fanclub.es a u temi (subject) da napiše "DDM Contest", a u poruci da napiše svoje ime, državu iz koje dolazi, listu pesama, kao i njihove tačne nazive.

Morate pravilno prepoznati svaku od 21 pesme.

Tempo igre teći će ovako: svakog petka (počev od danas/ sad već juče) na forumu ćemo objaviti 4 skrivene pesme (ubrzane ili puštene unazad) a učesnik će morati da ih nađe i pogodi koje su. U postu koji je posvećen takmičenju, davaćemo vam i izazove i što pre odgovorite na njega, daćemo vam tragove da pogodite koje su pesme nedelje.

Na dan 15. avgusta objavićemo poslednju pesmu, u slavu izlaska čuvenog singla, i držaćemo 21 pesmu na forumu do 20. avgusta, poslednjeg dana kada ćete moći da pošaljete listu pesama, koje ste prethodno tačno prepoznali.

Prijavite se na naš forum: http://z8.invisionfree.com/THFanclub_Spain/index.php?act=idx

Nagrade su:

* prva nagrada sastoji se od posebnog izdanja albuma Humanoid + Automatic majica na kratke rukave:




* druga nagrada biće Humanoid majica + singl "Leb' die Sekunde" (ograničeno izdanje):




* treća nagrada biće Durch Den Monsun singl iz 2005. godine + DVD "Leb' die Sekunde: Behind the scenes":



Ovo je primer izmenjene pesme kakve ćete naći na forumu:

Pesma n º 0: (primer: http://www.tokiohotel-fanclub.es )

U tom slučaju, rešenje bi bilo "Song nº0 - Ich bin nich' ich"

Ako imate pitanja, sve što vas interesuje postavite ovde: http://z8.invisionfree.com/THFanclub_Spain/index.php?showtopic=115

Molimo vas da zapamtite da vam za učešće treba registracija na našem forumu, a da to uradite, idite ovde: http://z8.invisionfree.com/THFanclub_Spain/index.php?

---

Source:
http://www.tokiohotel-fanclub.es
Prevod na engleski: 4ever_Tequila @ Tokio Hotel US
Prevod na srpski: .::*:: Oceana ::*::. @ Tokio Hotel Serbia


No comments:

Post a Comment