10.07.2010

Bill Kaulitz na modnoj reviji Wolfganga Joopa

Kao deo "Veceri sa Billom Kaulitzem", Bill je gostovao na prestiznoj modnoj reviji ovog dizajnera.

fotke:







Clanak:

Joopove Pariske veceri s Billom Kaulitzem

U Paizu Wolfgang Joop predstavlja svoju 'Wunderkind' kolekciju, u noci u kojoj je obojio grad u crveno s Billom Kaulitzem.

Bez spavanja u gradu ljubavi! Tokom dana Wolfgang Joop je sijao sa svojom 'Wunderkind' kolekcijom na pisti fashion weeka, nocu, modni dizajner je pravio obilazak s Billom Kaulitzem.

Zvonaste skunje, prugaste hulahopke, cipkaste cizme, i kompletni miks sara - ali sve se slaze zajedno.

Utorak, 5 popodne, u show sobi 'Wunderkind'-a. Bill Kaulitz (21) i Wolfgang Joop (65) su se sreli po prvi put.

'Izgledas cak bolje nego na slikama', kaze Joop. Pocetak divnog prijateljstva.

Dizajner predstavlja pevacu par cipela.
Bill zeli da uradi razledanje: 'Tako sam cesto bio u Parizu, ali nikad nisam video Ajfelov toranj.' Sledeca stanica Palais Beauharnais, opremljen kamerama za Arte-seriju "Kroz noc". Kucnuli su case sampanjca i bilo docekani od strane nemackog ambasadora. 'Nekako, mi smo takodje ambasadori Nemacke', kaze Joop. Sledece: Glad. U 'Café de Flore' narucuju Croque Madame, Croque Monsieur kafu i koka kolu. 'Zelim da te nacrtam', kazao je Joop. On pita konobara za parce papira i pocinje da skicira Billovo lice i daje mu sliku. Duo nasatvlja duz bulevara Saint Germain. Kisa sipi, Billov teohranitelj drzi kisobran za njih. Njihov put duz Sene, lovi do Pont des Arts, most ljubavnika. Dalje do opere, gde 2000 ljudi proslavlja raskosan bal pod maskama. U ponoc su nestali u masi.

Sledece jutro, Palais de Tokyo. Tokio-zvezda u prvom redu, nova 'Wunderkind' kolekcija je proslava. Kao oprostaj, razmenili su brojeve mobilnih. Joop:'Mi smo kao par blizanaca, koji je razdvojen na rodjenju i sad se oporavio.'


izvor
prevod na engleski: TokioHotel_Info
prevod na srpski: Bim @ THSerbia


No comments:

Post a Comment