10.05.2010

Men-Access.com - Najatraktivniji pevac - Bill Kaulitz

Photobucket

Bill Kaulitz iz Tokio Hotela primecen je kako nosi jednu od LV jesen/zima 2006 musku kolekciju, Luis Vitton Veil Blanket Cabbas torbu. Narpavljena od jagnjece vune i kasmira sa ukrasom telece koze, crvena torba karakterise Frank Lloyd Wright - cik-cak uzorak nazvan "KARAKORAM". Nazvan po velikoj planini u Centralnoj Aziji (‘Karakoram’ ili ‘Karakorum’ je velika planina koja obuhvata granice izmedju Pakistana, Indije i Kine koja se nalazi u regionima Gilgit-Baltistan - Pakistan, Ladakh - India, i Xinjiang region - Kina), motiv obojenih siljastih niti prvo je koriscen u Luis Vittonovoj najranijoj kolekciji salova i cilima u 90tima.

Limited Edition torba je takodje dekorisana sa snazno vezenim grbom na prednjoj strani i sa unutrasnjom zakrpom koja se odnosi na rane 1950te reklame LV-a.

O Billu Kaulitzu

Rodjen u Lajpcigu, Nemacka - 1. septembra 1989, Bill Kaulitz je takodje poznat dizajner i model, pored toga sto je pevac i tekstopisac. Glavni pevac benda Tokio Hotel od 2001 dizajnirao je svoje kostime(misli se na one koje nosi na koncertima). On ocigledno sakuplja tregere i takodje je "potpuno lud za jaknama". Kaulitz izjavljuje da se u njegovom ormanu nalazi vise stotina jakni - mada je rekao da nijedna jakna nije od prave koze, kao i da je protiv toga da se zivotinjsko krzno/perije koristi za odecu. Njegova moda i stil se odnose na David Bowie-a - posebno u filmu "Lavirint" - Nena, vampiri, Pariske secondhand prodavnice, upecatljiv nakit i Dior Homme. Nemacki sajt dw-world.com rekao je da su njegov izgled, mladost i luda frizura pomogli da dobije status ikone kod mnogih tinejdzera.

Druga priznanja su dosla od svetski poznatih modnih dizajnera. Nakon/prateci slikanja za 30. rodjendan Vog magazina, septembra 2009, u kom je Kaulitz izabrao da ucestvuje, modna legenda Karl Lagerfeld opisao ga je kao "Druga ideja Nemacke" i napisao je to da je dvadesetogodisnji pevac sa neobicnim stilom postao superzvezda i modna ikona. Mesec dana kasnije, nakon nagrade #11 za Nemacki magazin "GQ’s Best Dressed List", dizajner Michael Michalsky rekao je da je "Bill Kaulitz oziveo Pop-Art jedinstvenoscu i beskompromisnoscu. On voli da menja - to se zove moda."
Da ne pominjemo, u 2008, Bill Kaulitz je izabran za najatraktivnijeg pevaca na sceni od strane citalaca Spanskog magazina "HOLA". On je takodje i najmladja osoba koja je ovekovecena u muzeju Madame Tussauds (Madam Tiso) - sa 19. godina. Takodje, proglasen je "Covekom Godine #6" od strane MTV News.


izvor
prevod na srpski: diamond.luxury @ THSerbia

No comments:

Post a Comment