10.24.2010

Humanoid u Rock Band 3!

GamesCom: "Rock Band 3" gomila medjunarodnih pesama Bob Marleya, Tokio Hotela i Rammsteina

Kada "Rock Band 3" donese svoje tastature u prodavnice 26. oktobra, bice pune pesama rokera sirom sveta, ne samo SAD. Vecina nedavno najavljenih pesama Bob Marleya & The Wailers, INXS, Tokio Hotela i Rammsteina, bice poznate publici Severne Amerike, ali MTVGames potvrdio je izbor na Games.Com ove nedelje kao deo 83 pesama na disku i nadaju se da ce privuci globalnu paznju.


"Verujemo da muzika prevazilazi granice, a nameravamo to da dokazemo uz napore da stavimo sto vise muzike iz sveta na Rock Band platformi," MTVGames visi potpredsednik muzike i elektronskih igara Paul DeGooyer navodi u saopstenju. "Fanovi ce imati pristup nasoj neverovatnoj postavi muzike preko istovremenog globalnog izdanja, i verujemo da ce svako naci pesmu izuzetno zabavnu za igranje, bez obzira kojim jezikom govore."

Na novoj listi ima nekoliko americkih bendova, kao sto vidite. Zato ne dozvolite preteranoj masti da vas ubedi da necete razumeti tekstove koje cete pevati ove jeseni. Mozda ce vam trebati neki extra gel za kosu da budete deo par benda.

Kako su ove, nedavno dodate "Rock band 3" pesme sa vama? Sta jos zelite da vidite u igri kada pogodi? Recite nam to u komentarima ili na Twitteru! Mozete i da me pratite, MTV Multiplayer pisac Brian Warmoth, na twitteru!




No comments:

Post a Comment