10.15.2010

IN (Nemacka) - Wolfgang Joop i Bill Kaulitz: dva cuda u Parizu


Puno bora i 40 godina se nalaze medju njima, ali duhovno su blizu. Izgleda da je modni guru Wolfgang Joop (65) nasao novu muzu u Billu Kaulitzu (21). U Parizu su se vise i vise zblizili.

Cisto profesionalno? TV ekipa prati modne zaisnike za show na TV kanalu ARTE. Sto je duze snimanje trajalo, sve vise su se upoznavali Couturier(ne znam da prevedem) i veoma zenskast frontmen Tokio Hotela.
"Imamo dosta zajednickog", kasnije je bio citiran Bill. To sto su delili cigaretu, kikotali se kao male devojcice u skoli, treba posmatrati kao bezalenu zabavu.

Toliko ljubavi, obezbedilo je Tokio-Billu mesto u prvom redu Joopove ''Wunderkind'' revije sledeceg dana. Nista ne treba predpostaviti - ali ne samo da zrtve mode imaju deja-vu kada vide ovu kombinaciju modog dizajnera i njegovog mladog dodatka: Jedni automatski pomisle na Karla Lagerfelda i njegovu muzu Baptiste Giabiconi (20). "Podseca me na mladunce(wtf) u antickoj Grckoj. On je besprekoran.", Lagerfeld je rekao pre godinu dana o som otkricu.

Joop nije nista manje euforican o Billu:" Oduvan sam ovim deckom!" Dizajner cak moze da zamisli pevaca kao modela na svojoj ''Wnderkind'' reviji: "Poslao bih ga na pistu u zenskoj odeci, s obzirom da je najlepsa devojka na Fashion weeku."

Da li je dizajner zaljubljen u mladog pevaca? Verovatno nije dozvoljeno ovako reci, ali izgleda da je Tokio-Bill iz svog uma iskljucio druge stvari. 65ogodisnjak je srecno rekao: " Takmicio sam se sa porukom o radosti zivota, i to u godini kada sam propatio zbog mnogih gubitaka."



prevod na engleski: Icey @ LoveTH-Music.com
prevod na srpski: Bim @ THS

No comments:

Post a Comment