10.02.2010

Fanovi stavili Tokio Hotel zvezdu na "Hod slave"



U februaru je Tokio Hotel primio zvezdu na Hodu slave od König-Pilsener Arene u Oberhauzenu. Sada su fanovi dobili čast da premeste zvezdu ispred same hale: Tatiana, Darleen, Hanna i Iszy su četiri srećnice, izabrane od stotine njihovih pristalica.

Tatjana iz Reklinghauzena je još ranije u februaru kampovala ispred arene nekoliko noći sa drugaricama Iszy i Hannom u šatoru, da iskusi Tokio Hotel iz prvog reda. Šesnaestogodišnjakinja je bila zadovoljna svojim novim iskustvom: "Nikada nismo mislile da ćemo moći da držimo zvezdu "Hoda slave" našeg omiljenog benda u svojim rukama. Tako se drhtanje od hladnoće u februaru dvostruko isplatilo. Nadamo se da ćemo videti Gustava, Georga, Toma i Billa uskoro u Oberhauzenu."

Sa "Hodom slave", koja se prostire od blagajni Arene Plaza do glavnog ulaza u halu, König-Pilsener-Arena pruža čast umetnicima koji su postigli "zapanjujuće uspehe" u njoj. Do sada su ovekovečene ličnosti u "Hodu slave" Paul McCartney, David Copperfield, Santana, Kylie Minogue, Joe Cocker i Pink.


izvor
prevod na engleski: TokioHotel_Info blog
prevod na srpski: Oceana @ TokioHotelSerbia

1 comment:

  1. Ne znam ko je srećniji: sam bend koji je ovekovečen na taj način, ili fanovke koje su imale čast da to drže us vojim rukama. <3

    ReplyDelete