11.16.2010

Best Of album - jos informacija


Tokio Hotel je zasigurno jedan od najvecih fenomena u poslednjih nekoliko godina, i od svojih prvih hitova iz 2005. godine, Durch Den Monsun i Schrei, dobili su armiju fanova. Sa vise od 7 miliona prodatih albuma sirom sveta (ukupno cak 1 milion samo u Francuskoj!), 5 singlova i 3 albuma koji su otisli na prvo liste zvanicnih lista, moze se slobodno reci da su Tom, Bill, Gustav i Georg clanovi najvece muzicke senzacije koju je Nemacka ikada imala. Grupa je dobila platinumska izdanja vise od 50 puta, zlatna preko 30 puta, ne racunajuci 45 nagrada za albume od pocetka karijere. Dok se bend priprema za veliku juznoamericku turneju, poceli su da rade na svom Best Of albumu, koji ce sadrzati dve do sada neobjavljene i neizmenjene pesme.



Naziv: Best Of Tokio Hotel
Datum izdavanja: 13. Decembar 2010.
Verzije: 3

- Best Of (engleska verzija) (29,99 e)
- Best Of (nemacka verzija) (29,99 e)
- Best of (nemacka verzija + DVD) (35,99 e)

NAPOMENA: cene mogu da variraju. Amazon.de tvrdi da su ove navedene iznad, Amazon.fr tvrdi da je album 14,99 e. Update-ovacemo kada budemo imali prave infose.

Smatra se da je ovaj album iznenadjenje koje je bend pripremao za fanove, PLUS specijalni Photoshoot!

Za nabavku albuma u Srbiji, obraticemo se Universal Music Serbia, ukoliko nam ne obezbede album, organizovacemo kupovinu u grupi.

No comments:

Post a Comment