11.24.2010

Press Konferencija, Brazil



Tokio Hotel je prisustvovao Press Konferenciji pre koncerta u Sao Paulu, Brazil.

Clanak


Pres konferencija s Tokio Hotelom

Sta smo videli

by Elba Kriss i Priscila Roque

OMG! Danas je dan u redakciji tesan. Rano ujutru, poslali smo ekipu u centar Sao Paula, gde ce biti pres konferecija s Tokio Hotelom. Bend, koji je stigao u nasu zemlju za jedinu prezentaciju, primili novinare i fotografe da pricaju o nastupu, novom DVDju, Humanoid City Live i karijeri.

Trebalo je malo da pocne intervju. Ali nakon sto smo stali lice u lice s momcima, zaboravili smo na kasnjenje. Tweetovali smo tokom celog razgovora. Ako niste videli, proverite sada, o kojim cool stvarima smo pricali.

Tokio Hotel oko sveta - Bill je rekao da ga najvise impresionira nacin na koji njihovi fanovi nalaze njihovu muziku oko sveta, posebno kad se radi o internetu.

Tokio Porodica - Ponovo Bill, kao govornik benda je objasnio da imaju posebnu pricu u Nemackoj. Ali opet, sve zemlje su bitne. Ovo je Tokio Hotel porodica.

Nastup u Brazilu - Jedan od ciljeva benda bio je da imaju nastupe u Juznoj Americi. I zato su veoma srecni i uzbudjeni da osete energiju ljudi na vecerasnjoj prezentaciji.

Tom+Bill u SAD-u - Pitali smo da li put blizanaca u SAD moze da uzrokuje promenu na sledecem albumu. Oni, slatki (kao sto jesu), su rekli da nista nece biti drugacije, jer Humanoid je takodje sniman u Los Andjelesu. Govoreci istinu, put je jedino napravljen da ucini produkcijski rad laksim i ucini sve udobnije.

Fanovi koji kampuju - Da! Teen je takodje pitao da li su znali da fanovi kampuju ispred Via Funchal. Svi su videli videe na internetu i rekli da je to neverovatno. Rekli smo im da je @naakaulitz tweetovala da je putovala 25h iz Victoria da Conquista do Sao Paula busom samo da bi ih videla. Znate sta je Bill rekao? 'O, Boze! Ja sam putovao 30 sati avionom da stignem ovde i skoro nisam mogao da podnesem... To je stvarno neverovatno! Cool je znati price o toliko posvecenim fanovima."

Bill #zavodjenje - Pevac je priznao da ne smatra sebe tako lepim kao sto fanovi kazu da jeste, ali je srecan da to zna. Ovaj put, Tom takodje dodaje: 'To je sra*e!" Svi su se smejali...

Proces komponovanja - Bill je rekao da, kada dodje inspiracija, on snimi nesto na svoj mobilni, ili zapise. Priznao je da cak peva pod tusem. Da kazem istinu, kreativni proces nije nikad isti. Momci se nadju u novom studiju i cekaju inspiraciju da dodje, bez zurbe. Ponekad, cak ni ne sviraju... Samo nastave da jedu pizzu i igraju stoni tenis.

Billov izgled - Tom, cim je cuo pitanje, odgovorio je pre Billa: "Treba mu 2 minuta da se obuce, ne 5 sati...", salio se. Bill, da kazemo istinu, objasnjava da mu je look postao prirodan u zivotu. On se probudi i samo obuce (ovako) - ne traje satima da izabere odecu. Ali otkriva da je njegova nova frizura mnogo laksa za odrzavanje nego predhodna. U intervjuu, rekao je da mu je trebalo 5 minuta da je namesti.

Morali smo da sednemo i napravimo listu sta smo videli. Zelite li da znate?

-Bill je usao u sobu s dve case Cole (led + limun) i podelio s bratom. Obojca su pila iz iste case!
-Tom je hteo vodu, ali njegova flasa je bila od stakla i trebao joj je vadicep. Bilo je tesko kad je pokusao da je otvori, fotograf mu je ponudio pomoc.
- Georg i Tom su stajali tamo i salili se, gestovima koje ne mozemo preneti ovde.
- Na kraju press konferencije, Bill se zaglavio na stolici zbog tregera.
- Dok nam je odgovarao na pitanja, Bill nas je gledao pravo u oci i zavrsavao s osmehom.
- Cim se slikanje zavrsilo, svi su napstili sobu, ali bill je ostao tamo pokazujuci tattoo na svojoj ruci - na kojoj pise 'Freiheit 89'.

Prevod na engleski: aniinhas @ THUS
Prevod na srpski: Bim @ THSerbia


Fotografije

No comments:

Post a Comment