11.09.2010

Tokio Hotel sponzorise donaciju skoli sa ogranicenim resursima u Cileu

SANTJAGO, Nov. 5 .- Kvartet Tokio Hotel, formiran od strane brace Kaulitz, Georga Listinga i Gustava Schafera, sticice u nasu drzavu po prvi put 28. novembra u Arenu Movistar koja se nalazi u prestonici, u okviru "Humanoid City Live Tour 2010." turneje.

"Idemo sa onim sto smatramo proizvodnjom nasih snova, najvece i najkvalitetnije sto smo imali. To ce iznenaditi nase fanove u Cileu," rekao je Bill, pevac i frontmen grupe.

Medju prednostima koje ce Tokio Hotel otkriti na nastupu 28. novembra u Areni Movistar, pridruzuje se i Tomovo sviranje klavira lepe balade koja se zavrsava vatrom na klaviru, i dosta specijalnih efekata kao sto su vatrometi, uz ukljucivanje u ranim pesmama, kao sto su "Übers Ende der Welt" i "Spring Nicht".

"Sviracemo vise sa Humanoid-a, naseg poslednjeg albuma, ali ukljucicemo i pesme sa poslednja dva albuma (Scherei i Zimmer 483). Fanovi ce biti zadovoljni nastupom, u to ne sumnjamo", rekao je Tom.

SOCIJALNI PROJEKAT U CILEU

IconGroup producent zaduzen za koncert, navodi da kao deo njihovog socijalnog projekta pod nazivom "MusicalMente," u kom ocestvuje svaki umetnik kog dovedu u zemlju, kao Scorpions u septembru, Tokio Hotel ce takodje dati svoj doprinos.

Ovoga puta donacija ce biti muzika soba i biblioteka za novu skolu sa ogranicenim resursima u Santjagu i Tokio Hotel ce ucestvovati kao sponzor donacije. Ova aktivnost ce biti obavljena u bekstejdzu njihovog nastupa.

ULAZNICE
U prodaji na Puntoticket.com sistemu i u Cinemark i Ripley prodavnicama.

Izvor: terra.cl

Prevod na engleski: Ximena @ Official Groupies TH México
Prevod na sprski: AndjelaUndTom @ THSerbia

No comments:

Post a Comment