5.12.2010

Black! #11 - Spanija, 10 kljucnih elemenata koncerta







credit za scanove: TokioxHotel @ THus

Tokio Hotel - 10 kljucnih elemenata jednog njihovog koncerta!

Uzivo smo ih videli na jednom koncertu u Nemackoj ali smo bili i u Madridu! Kao sto smo i ocekivali, bend je fenomenalan!


1. Efekti

Ovi momci trose na gomile novca na vatru, osvetljenje... sve samo da bi njihov show bio kompletan.

2. Garderoba

Billovo odelo nas je zapanjilo. Kozno odelo koje svetli, jakna sa siljcima... prelep je!

3. Naglasena intenzivnost

Oni zrace energijom! Koncert je poceo sa Noise a oni nas nisu zaustavili u nameri da skacemo non-stop! Nasi misici to i dalje osecaju...

4. Saradnja

Odlicno se slazu i to je jako primetno kod njih. Bill i Tom su zajedno igrali, Georg se stalno salio sa Billom... Nije zabranjeno igrati se s prijateljima, zar ne?

5. Prijateljstvo

Oni imaju i previse da daju od sebe. Gde god ga vidimo, Bill se stalno zahvaljuje: "Super ste i volimo sto smo ovde!" Vec nam se smucilo da ga slusamo!


Preko Nemacke do nas...

Pre nego sto smo ih videli u Madridu, imali smo uzitak da ih gledamo i u Oberhausenu, Nemacka. Tu su snimili svoja ranija DVD izdanja i tamo smo upoznali hrpu njihovih fanova, cak i dva fana iz Spanije! Da li ste primetili Kaulitz dvojnike...?

6. Rekviziti

Bill je odjednom izasao na scenu na ogromnom motoru kaji nas je oduvao! Takodje smo ga videli i sa naocarima, sa sesirom...

7. Akustika

Tom je imao hrabrosti i svirao Zoom na klaviru dok je Bill pevao. Nezaboravan momenat za nas.

8. Proslost

Dok su se momci presvlacili, na video bimu se prikazivao kratak film o njihovom detinjstvu pa sve do danasnjeg dana, i tako su slatki! (bukvalan prevod izraza: toliko slatki da bismo mogli da ih pojedemo sa krompiricima)

9. Samopouzdanje

To je nesto sto su momci dobili sa vremenom. Uvek su bili odlicni na sceni, ali sada su jedinstvene masine!

10. Talenat

Imaju ga i previse i demonstriraju ga tokom nastupa od sat i po. Pevaju i sviraju sjajno, a sto je jos dodatak, bina im je prelepa.

Nezaboravni momenti

- Billovo igranje nas je oduvalo. U tom tesnom odelu, tako se krece... mi smo padali u nesvest!
- Tokom pesme Zoom, sa klavirom, braca Kaulitz pokazuju koliko su hrabri i talentovani.
- Psi od blizanaca su takodje malo posetili Spaniju.


Bill sija kao model

Bill zapocinje novi projekat. Postao je zastitno lice za lanac hotela u Nemackoj. Navodno, podzemne zeleznice u Berlinu su krcate fotografijama njegovog prelepog tela...

Zasto je Billov nadimak "Maki"?

Zato sto je kao mali obozavao da jede u McDonald's-u, i baka mu je dala taj nadimak. Obozava fast food i kaze kako nikad ne bi mogao da bude vegetarijanac. Hmmmmmmmm.......

1 comment:

  1. svidja mi se clanak! super su opisali koncert, cak su bili i u nemackoj na koncertu! wow.. i kako nakon ovoga da ne damo komentar " eh, kad bi se neki nas casopis malo potrudio i uradio tako nesto"

    ReplyDelete