5.13.2010

Ziva Ziva 05/10 (ARG) - Novi izgled, novi nastupi

prevod na engleski:Vee @ THA
prevod na srpski:MECKYJEVAmalla @ THS


PhotobucketPhotobucketPhotobucket
PhotobucketPhotobucketPhotobucket
PhotobucketPhotobucket
Photobucket

Tom
Gitarista, ostao je veran svom stilu: Hip Hop garderoba, kikice i piercing na levoj strani usne. Neverovatno ali do pre par godina bio je stidljiv, nevinasce. Nevinost je definitivno nestala, prateci korake poznatog Kazanove. Njegova stidljivost je izrasla u besramni sarm. Njegovim fanovima je komican, druzeljubiv i otkacen i njegov buntovnicki stav dobija sve vise i vise obozavalaca kako vreme prolazi.
Hobiji su mu grafiti, divlje zurke i sviranje gitare.
On mrzi profesore a to sto vozi Cadillac Escalade dokazuje da je pravi hip hoper.

Georg
Je uvek bio odan svoj stilu, i muzickom ali i licnom. On i dalje ima pravu ispeglanu kosu. Jedina razlika u tome je sto se na pocetku o njegovoj frizuri brinuo frizer, sada on to radi sam. Ako ima vreme, ispeglace je peglom za kosu. Georg se divi basistu Flea-u, iz "RHCP-a", iako ga ceni Georg je licnost za sebe. Ako ostane veran svoj stilu, sigurno ce za par godina biti neka nova generacija basista koja ce za idola imati "Georga iz TH-a".

Gustav
Bubnjar ce ove godine napuniti 22 godine. Tokom ovih godina on se nije promenio. On izgleda mlado, a na nastupima se najbolje vidi razlika izmedju starom i novog Gustava: NJEGOVI MISICI!!! Te napumpane ruke kojima svira bubnjeve su tako sexy! Zato nije cudno sto mnoge devojke vise vole njega nego Billa i Toma. Srecom ono na sta je alergican nisu devojke, vec polen, svinjetina, riba i jagode.
Pored toliko fanova mogao bi da nadje sebi par. Njegove naocare mu pruzaju cist pogled.

Bill
Glavni u ovoj grupi je rodjen par minuta pre njegovog brata Toma (stamparska greska). Bez obzira na to on je u grupi zauzeo mesto njegovom bratu. Za njegove godine, kao tekstopisac je jako zreo i iskusan. Nesto se ogleda u njegovom spoljasnjem izgledu. Njegova detinjasta faca se promenila kako su godine prolazile. On je imao kratku kosu 2005. ali nakon toga je pustio da raste i koristio svoju kreativnost. I nije iznenadjujuce sto se ponosi svojim ekstravagantnim frizurama. Skandali i tracevi o njegovoj seksualnosti nisu uticali na njega.
On je samo normalna osoba koja cvrsto stoji na zemlji. Umesto kavijara, radije jede pizzu u luksuznim restoranima.

3 comments:

  1. I truly love your blog.. Excellent colors & theme.
    Did you build this web site yourself? Please reply
    back as I'm looking to create my own blog and want to learn where you got this from or exactly what the theme is named. Cheers!
    Also visit my homepage - football transfer news epl

    ReplyDelete
  2. This article will help the internet viewers for building up new webpage or even a weblog from start to end.
    Also see my web page - latest football transfer rumours

    ReplyDelete
  3. Your current wгite-up featurеs сonfігmеԁ beneficiаl to me
    pеrsonally. It’s quite eduсationаl
    аnd you're obviously quite educated in this region. You get opened up my personal face in order to numerous opinion of this topic along with interesting and strong written content.
    Check out my site ; Buy ambien

    ReplyDelete