6.16.2010

Bravo #12 (BG)



876 dana teskog posla, preko 3000 slika, jedna ljubavna fan izjava velicine 27,43 m.
"Zelimo da se zahvalimo BRAVO magazinu, Universal Bugarskoj i svim fanovima."-rekle su Moni i Vesi. U poslednjih par dana pisma BRAVO casopisu nisu prestala da 'pljuste'- "molim vas uradite nesto po posledjni put. Objavite ovo u vasim novinama kako bi fanovi saznali za nasu akciju."
Vise cete saznati na tokiohotel-fan.dir.bg



Fan Akcija

Sve je pocelo 1. septembra 2007 godine na fan meetingu u Sofiji(glavnom gradu Bugarske), kada je nastala ideja da se napravi poster sa slikama Tokio Hotel bugarskih fanova i to se moralo poslati THu. Moni i Vesi su krenule da rade ovo sa drugaricom Ninom. Zelele su pomoc od BRAVOa: jednog dana su dosle sa slikama TH fanova i rekle nam da se spremaju da naprave poster.Cinilo se da zive za to."Bilo sta da se desi- ovo je deo nas - rekle su nam- to je postalo nase dete. - Pa, 'detetu' je trebalo vreme da poraste. - Mislile smo da cemo ovo zavrsiti za godinu dana ali fanovisu uporno slali svoje fotke" - rekla je Moni. Ceo rad je trajao 876 dana ali je u redu. Rezultat je 27,43 m dugacak poster. Ali pravo
pitanje je: Kako ce ovo stici u Nemacku? Ovde nastupa Stanislav Zaharijev kako bi pomogao. On je marketinski menadzer Universal Bugarske. Povezan je sa njegovim kolegama iz Nemacke. BRAVO je poslao poster i opet zahvaljujuci Universal Bugarskoj devojke su primile neocekivani poklom - orginal majice, CDe i autograme od njihovih idola.
Najveca nagrada nisu pokloni vec da je poklon tamo gde pripada.



prevod na engleski:www.tokiohotel-fan.dir.bg
prevod na srpski:MECKYJEVAmalla/ths

No comments:

Post a Comment