6.13.2010

Seventeen (Singapur) - Intervju s Tokio Hotelom - Julsko izdanje

Scan & Transcript by Cindy @ tokiohotelsingapore
Prevod na srpski by Bim @ THSerbia
Ukrali smo par minuta s blizancima Billom i Tomom iz nemackog pop-rock benda. Skoro su bili u gradu povodom Audi Fashion Festival-a.

Vi momci ste setali pistom za Dsquared2. Neki interes za posao modnog dizajnera?

Bill: Ovo je bio san za nas, i sada kad smo muzicari, imamo toliko sansi da radimo sa fantasticnim fotografima i dizajnerima. San mi je da dizajniram sopsvene stvari. Za nasu poslednju turneju, ja sam takodje dizanirao neke od svojih kostima.

Sem vasih frizura, kako se ti i Tom mozete razlikovati?
Bill: Tom je ozbiljan. On se bavi biznis stranom stvari. Ali mi smo kao jedna osoba. Prvih sest godina nasih zivota izgledali smo isto jer su nas roditelji identicno oblacili! Posle toga odlucili smo da zelimo da izgledamo drugacije jedan od drugog.

Kako se nosite s uspehom Tokio Hotela? Da li je stvarno ludo?
Bill: Prvih par godina bilo je stvarno cudno. Nismo vise mogli ici sami ulicama Evrope, ili druziti se s prijateljima i porodicom na isti nacin. Takodje smo se odrekli mnogih stvari, ali zrtva je bila vredna toga, jer stvarno zelimo da budemo muzicari.

Koliko dugo vam treba ujutru da se spremite?
Bill: (smeh) Znate, sa kosom...
Tom: 10 sati!
Bill: Vezbam dosta jer ovo radim svaki dan, tako da mi sad treba oko 15 minuta. Treba da imas neurednu kosu da ti bude ovako visoko - tako da se ne cesljam cesto i koristim dosta spreja za kosu.

Sta mislite o Singapuru?
Bill: Zadivljeni smo. Ovo nam je prvi put, i niko nam nje rekao kako je Sngapur lep! Imate dzunglu ovde i lepo vreme - Nemacka je tako hladna! Planiramo da dovedemo celu koncertnu produkciju ovde i odradimo turneju! Bilo bi tako cool da imamo celu turneju u Aziji, i pokazemo vam nas Humanoid Ciy i outfite.

No comments:

Post a Comment