6.12.2010

MTV - The World Cup Of Rock 2010


Prevod: AndjelaUndTom @ THSerbia

Svetsko Prvenstvo u Rocku: MTV News' globalni izazov pocinje u petak!
U duhu naseg March Madness takmicenja, suprotstavljamo rock bendove jedan protiv drugih - fanovi odlucuju ko pobedjuje!


Svake cetiri godine, medjunarodna zajednica dolazi zajedno da odluci koji narod ima najdominantniji fudbalski tim. Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 je pred nama i prve utakmice pocinju u petak.

Sticajem okolnosti, to je takodje dan kada ce biti objavljeno MTV World Cup Of Rock 2010 takmicenje. Bas kao sto smo uradili sa nasim veoma popularnim Musical March Madness podudaranjem, uzecemo veliki sportski dogadjaj i prevesti ga u svet muzike. I jos jednom, to je na vama, citaocima, da odlucite koja je zemlja najbolja.

16 drzava koje su se kvalifikovale za Svetsko Prvenstvo u Rocku grupisane su u cetiri grupe gde svaka grupa ima po cetiri tima. Igra pocinje u petak sa podudaranjem izmedju prva dva tima, i svakog dana cete videti razlicito podudaranje. Kada svaki tim odigra sa ostalima iz grupe, dva tima sa vrha iz svake grupe ce se kvalifikovati za uze takmicenje. Odatle slede eliminacije dok jedan narod ne ostane.

Svaka drzava ce biti predstavljena nepredvidjenim posebnim umetnikom, ali treba da razmotrite svaku grupu iz odredjene drzave koja ispunjava uslove za igru. Cilj turnira je da se odluci koja zemlja roka najjace i najbolje.

Svakog dana ce biti jedan mec, sa pobednicima odlucenim vasim glasovima na MTV Newsroom Blog. Tiebreakers ce odluciti najvise glasova za svaku pojedinacnu zemlju, tako da glasajte za svoje omiljene od pocetka i cesto.

Upoznajemo timove!

Grupa A:
-Francuska
-Meksiko
-Nigerija
-Urugvaj

Grupa B:
-Engleska
-Juznoafricka Republika
-Juzna Koreja
-Sjedinjene Americke Drzave

Grupa C:
-Brazil
-Nemacka: Tri puta sampion (i sedam puta finalista) jedan su od favorita za preuzimanje Svetskog kupa, a njihov bend neizvesno na celu od najacih prvih redova sve muzike: Tokio Hotel. Ali da li ce golman David Hasselhoff biti u mogucnosti da ih dovede do pobede?
-Japan
-Spanija

Grupa D
-Argentina
-Australija
-Danska
-Italija

Upamtite, podudaranja pocinju u petak na MTV Newsroom Blog. Dakle, uzivajte u fudbalskoj akciji sledeci mesec i budite uz svoj omiljeni tim na Svetskom Prvenstvu u Rocku.

Izvor: MTV.com

No comments:

Post a Comment