6.26.2010

"Love Unleashed Project" - Fan akcija za Billov i Tomov rodjendan

Love Unleashed Project

je svetska fan akcija koja ce obezbediti znacajan i trajan poklon za 21. rodjendan Billa i Toma placajuci im nasom podrskom koja ce im se jako svideti.Napravimo nesto drugacije u svetu time sto cemo pomoci podrsci centrima za ljubimce bez svog doma i slicnim programima za zivotinje kako bi smanjili broj "nezeljenih"/odbacenih i napustenih pasa i macaka.Do 5. avgusta dajte koliko mozete kako bi ovaj poklon ucinili kao trajan podsetnik,ljubaznosti i podrske napustenim zivotinjama, Tokio Hotel fanova, kao i nas afekat za Billa i Toma. Doniraje jos danas!

Problem:
Hiperpopulacija ljubimaca je ozbiljan problem sa kojim se u ovom vremenu suocavaju sve zemlje.Izmedju 7 i 10 miliona pasa,macaka,kucica i macica su sami dosli u sklonista u Americi svake godine!Statistika kazuje da je u svetu taj broj cak i veci.
Neke od ovih zivotinja imaju zdravstvene probleme a neke su odbacene od strane njihovih vlasnika.Tuzno ali mali broj ovih zivotinja ce naci dom.Ostatak (60% kucica a 70% macaka) moraju biti ubijeni.
Samo 10% zivotinja koje su primljene u sklonista su kastrirane ili sterilizovane.Medjutim oko 75% ljubimaca u vlasnistvu su promenjeni.Pet od set pasa u sklonistima i sedam od deset macaka u sklonistima su ubijeni jer jednostavno nije bilo nikoga da ih prihvati.
Jedino resenje je da se smanji broj rodjenih kucica i macica dok se svima ne obezbedi ljubazan i trajan dom. Postoji nada!

Resenje:

Ovo su najbolji nacini da pomognete nestanku krize hiperpopulacije ljubimaca:
-Kastrirajte/sterilisite svog ljubimca
-Kazite drugima za ovaj problem hiperpopulacije i objasnite im kako i oni mogu pomoci svemu ovome i budu dobri vlasnici svojih ljubimaca
-Podrzite lokalne programe u vasem gradu koji pomazu pri programima kastriranja/sterilisanja
-Radije usvojite ljubimca iz sklonista nego sto cete ga uzeti od drugog vlasnika i kazite prijateljima da urade isto

Napravimo akciju-Pustite svoj glas:

Vi mozete da promenite stvari.
-Volontirajte u sklonistu.
-Budite odgovoran vlasnik svog ljubimca
-Donirajte stvari lokalnim sklonistima/prihvatalistima (hrana za kucice,igrackice,cebad je uvek potrebna)
-Ucestvujte u akcijama koje je organizavalo lokalno skloniste ili napravite sami neku
-Pitajte radnje za ljubimc eda prestanu da prodaju ljubimce vec samo stvari koje bi njima pomogle,kao i podrska i posao sa lokalnim sklonistima za ljubimce kako bi se nasli domovi za napustene zivotinje
-Nazovite svoje clanove Gradskog veca, predstavnike vase drzave, i vaseg guvernera i zatrazite da oni donesu stroge zakone o kastriranju i sterilitetu u kojima ce vlasnici morati da kastriraju ili sterilisu svoje ljubimce ili ce placati veliku kaznu.
-Naucite sebe nesto vise o hiperpopulaciji zivotinja

Jos neki sajtovi na kojima cete saznati nesto vise:
www.americanhumane.org | www.humanesociety.org | www.ifaw.org | www.nsalamerica.org

Sta mozete da uradite kako bi pomogli!

Love Unleashed ce primati donacije Tokio Hotel fanova do 5.avgusta, sve donacije ce nam omoguciti da napravimo legalan poklon Billu i Tomu Kaulitzu iz Tokio Hotela, za njihov 21. rodjendan.Ovaj trajan poklon novom, no-kill Valley Animal Centru, smestenom u Kaliforniji gde ce zauvek ostati secanje na,ljubaznost i podrsci odbacenim zivotinjama, Tokio Hotel fanova.Donacija ce ici u centar za prihvatanje zivotinja u cilju da svakoj od zivotinja obezbedi ljubazan i trajan dom.

Svake nedelje ce 3 srecna dobitnika koji budu donirali novac osvojiti ovu ultra cool "Love Unleashed" majicu!



Prvih 100 fanova koji budu donirali $20 ili vise dobijaju specijalnu "Love Unleashed" ogrlicu za uspomenu na Tomov i Billov 21. rodjendan! Donirajte sada!



Valley Zivotinjski Centar

je posvecen kontrolisanju populacije ljubimaca kroz edukaciju i kastritanje/stetilitet, ne ubijanjem.Mi verujemo da zivotinje,kao bica koja zive,zasluzuju da budu zasticena,postovana i biti prihvaceni moralno i eticki.Nasa misija je da pomognemo i osiguramo zdravlje i zivot zivotinja koje su zlostavljane,maltretirane,napustene i ranjene; promovisati spoj izmedju zivotinja i ljudi; i kako bi usadili postovanje zivotinja i svih zivih bica sa kojima delimo ovu planetu.
MI SMO NJIHOVO SKLONISTE, VI STE NJIHOVA BUDUCNOST.

sajt:http://www.kaulitztwins21bday.com
prevod na srpski:MECKYJEVAmalla/ths




2 comments:

  1. Greetings and love from USA to fans of Tokio Hotel Serbia. Thank you to all the fans in Serbia for supporting Love Unleashed. After you donate, you will be able to sign the Birthday Book we are preparing for Bill & Tom. The twins will be excited to see wishes from fans all over the world. Let's all come together and MAKE SOME NOISE! xoxo Lynn (aka Ashes) of Love Unleashed project.

    ReplyDelete
  2. Prelepa fan akcija, ali šteta što mi ne možemo mnogo pomoći...
    You're welcome, Lynn! We really liked this and we hope this fan action will have as many participents as possible. <3

    ReplyDelete