6.09.2010

Galaxie (ML) - TH intervju i review

PhotobucketPhotobucketPhotobucket

scanovi: yindale @ THMalaysia
prevod na engleski: THMalaysia
prevod na srpski: Goga @ THS


Tokio Hotel odgovara na vasa pitanja postavljana na Facebook-u i Twitter-u.

str. 29.
Ne mozemo da verujemo da smo u Aziji, jako je cool i ludo otkriti da imamo fanove cak i ovde. Nikada nismo ocekivali da cemo ovako daleke krajeve dostici sa nasom muzikom ali kada letite non-stop i vidite sve te fanove kako pevaju nase pesme - to je san svakog benda. - Bill Kaulitz.

Text kod fotografija, str. 22.

Razgledanje

Bend razgleda suvenire na konferenciji za stampu pre njihovog nastupa na One Utama, Petaling Jaya.

Str. 54. - nastup

review: JC Lam

TH UZIVO I MALEZIJI
1. Maj 2010
Avenija Central Park,
1 Utama, Petaling Jaya,
18.00 h.

Brzo osvajanje

Bio je zaista dug dan za sve one koji su cekali ispod vrelog sunca da bi obezbedili mesto u prvom redu. Cak i kada su tamni oblaci prekrili nebo, kako to cesto biva u Maleziji, niko nije zeleo da napusti svoje mesto. Ne bi ih nista pomerilo!

Ali onda, u 21.15, kad su se reflektori upalili i muzika koja ih je do tada zabavljala, ugasila, mrtvi umorni fanovi su oziveli neverovatnom snagom. Ne treba da budete genijalci da biste zakljucili sta sledi!

Prvo, Gustav Schäfer je zauzeo svoju poziciju za bubnjevima. Potom su izasli Georg Listing i Tom Kaulitz. A obda, jedan jedini - Bill Kaulitz, koji je bio u crnom od glave do pete i nosio zaista pretesne pantalone!

Bez ijedne reci upucene fanovima, bend pocinje svoj nastup sa Noise, pesmom koja je uspela da izvuce mnogo galame od strane nekoliko hiljada fanova koji su prisustvovali.

Bend je brzo menjao ritam i ubrzo je dosla treca pesma, posle koje se Bill obratio fanovima.

Za jednog Nemca, Billov engleski nije uopste los. Mozes ga razumeti odlicno, bilo da je pevao ili se obracao publici. Da, interakcija sa publikom je bila svedena na "Hvala vam puno" i "Dobar je osecaj biti u Maleziji" mada se stvarno osecalo da se on a i ceo bend, zaista trude da uspostave sto bolji kontakt sa masom.

Posle cetvrte pesme, Pain of Love, bend na kratko napusta binu, samo da bi se pojavili par minuta kasnije sa World Behind My Wall, koja je naterala masu da vristi i peva sa bendom.

Bend je potom izveo hitove, Ready Set Go!, Automatic i Forever Now, a Billovi vokali su bili u potpunosti savrseni, bez obzira na cinjenicu da se stalno kretao na bini. Za cudjenje, i njegova kosa je ostala siljata i savrsena a ni sminka mu se nije razmazala.

Konacno, posle sat vremena i 11 pesama, TH se pozdravio od fanova i otisli su sa bine. Naravno, publika je zelela jos i posle masovnih vristanja "Encore!", bend se vraca na binu i izvode svoj najveci hit, Monsoon. Na veliko iznenadjenje, bend je izveo nemacku verziju ove pesme.

Pre konacnog napustanja bine, Bill se poslednji put obratio publici. "Hvala svima! Vidimo se sledeci put!" rekao je, ostavljajuci mesta sumnji da bi se bend mozda mogao vratiti uskoro...
I ako mislite da su to samo tipicne reci koje frontmeni koriste, nemojte se zavarati kad je u pitanju Tokio Hotel, jer oni ce se vratiti za MTV World Stage, kako kazu njihovi agenti. Drzimo onda fige da se ovo ostvari.

No comments:

Post a Comment